Power of love: Η Μπακοδήμου τους στρίμωξε για τα καλά- Ποιοι ήρθαν σε δύσκολη θέση; – BINTEO

Η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε στο σπίτι του Power of Love για να μιλήσει με τους παίκτες και να συζητήσουν όσα έχουν συμβεί τις προηγούμενες μέρες.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε λέγοντας στον Βασίλη πως γνώρισε την μητέρα του και μάλιστα αποκάλυψε και μια συζήτηση που έκαναν, όσον αφορά με την φιλία του με τον Τζόνι. Ο Βασίλης είπε πως και με τον Τζόνι και την παρέα του ήταν καλά, αλλά και με τα παιδιά που κάνει τώρα παρέα. Η Μαρία Μπακοδήμου τον ρώτησε εάν επηρεάζεται από τους άλλους και ο Βασίλης είπε όχι, αφού έχει δική του άποψη.

Σε αυτό το σημείο, η παρουσιάστρια ξεκινάει να τους στριμώχνει για τα καλά και απαιτεί να μάθει ποιος ήταν εκείνος που είπε στο gala στον Βασίλη «κανόνισε» όταν σηκώθηκε να ψηφίσει. Ο παίκτης της είπε πως δεν το γνωρίζει και μάλιστα αυτό είναι κάτι που ρώτησε και δεν πήρε απάντηση. Η Μαρία Μπακοδήμου ζητάει από αυτόν που το είπε να το πει από μόνος του έτσι ώστε να ξεκαθαριστεί το θέμα.

Τότε, ο Φίλιππος λέει πως εκείνος του το είπε, αλλά όχι για να ψηφίσει κάτι που του είχε πει, αλλά ήταν ειρωνικό. Μάλιστα, ο Φίλιππος τονίζει πως ενώ εκείνος ήταν που το είπε, στο βίντεο που έδειξαν δεν ήταν η φωνή του, κάνοντας λόγο για μοντάζ. Αυτό, ήταν κάτι που έκανε έξαλλη την Μαρία Μπακοδήμου.

Πηγή: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ