H Realnews που κυκλοφορεί 12/3/2017

Με τίτλο: «Σχέδιο-“ασπίδα” για 5 νησιά που απειλεί η Τουρκία» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει «τα σενάρια αποτροπής θερμού επεισοδίου που εξετάζουν στο ΓΕΕΘΑ». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας: «Ίμια, Ζουράφα, Παναγιά, Φαρμακονήσι και Καστελόριζο βρίσκονται στο στόχαστρο του Ερντογάν, εκτιμά το ελληνικό Πεντάγωνο και επεξεργάζεται νέα επιχειρησιακά πλάνα».

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: «Γερμανική κατοχή προς το τέλος, ποιος έχει σειρά

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Κατηγορίες-κόλαφος για τον Γιάννο Παπαντωνίου. Παραπέμπεται σε προανακριτική επιτροπή για απιστία σε βάρος του Δημοσίου. «Αμαρτωλά» εξοπλιστικά προγράμματα.

– Οργή Καραμανλή για όσους τον εμπλέκουν σε σενάρια αποσταθεροποίησης της ΝΔ.

– Ιδού γιατί επιμένει το ΔΝΤ στις ομαδικές απολύσεις. Η λίστα με τις 19 ΔΕΚΟ του… υπερταμείου.

– Γιάννα Αγγελοπούλου, πρώην πρέσβης: Απολύθηκε! Δεν παραιτήθηκε. Η «R» φέρνει στο φως το Προεδρικό Διάταγμα που διαψεύδει τους ισχυρισμούς της.

– Δολοφονία-σοκ οδηγού ταξί στην Καστοριά

– «Θα πάμε στην Πόλη για την πρόκριση». Ο Καρίμ Ανσαριφαρντ μιλά στην «R» για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την ΜπεσίκταςΚαι στην «Πράβδα» του Στάθη:

«Μεγάλη εθνική ενότητα (εναντίον του) προκάλεσε ο κ. Γιάννος Παπαντωνίου. Από το ΚΚΕ ως τη Ν.Δ. όλοι συμφώνησαν να εξετασθούν τα έργα και οι ημέρες του. Μόνον ο Γιάννος και η τουρκική απειλή έχουν προκαλέσει ως τώρα τέτοια εθνική συσπείρωση».

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Ειρήνη μάγεψε τον Κώστα. Τα καυτά φιλιά πρόσδωσαν τη σχέση τους. Ο Κ. Κόκλας και η λαμπερή συνάδελφός του Ειρ. Φαναριώτη προσέχουν τις κινήσεις τους όταν καιροφυλακτούν οι παπαράτσι, μακριά όμως από τα φλας απολαμβάνουν τον έρωτά τους.

– «Ξαναμπήκα στην αρένα του έρωτα!». Η Τάνια Τρύπη μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Α. Βούλγαρη, τον αιφνίδιο θάνατο του πρώην συζύγου της Αλέξη Μάρδα και παραδέχεται πως είναι τόσο ερωτευμένη, που σκέφτεται να ντυθεί ξανά νύφη.

– Πρόβα για τον χορό του Ησαΐα. Η Δούκισσα Νομικού «έκλεισε» για την παρουσίαση του «So you think you can dance» και προχωράει τις ετοιμασίες για τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

– Το ξέσπασμα του Μιχάλη για τη Λάουρα. Ο Μ. Μουρούτσος τα έβαλε με όλους για να υπερασπιστεί τη σύντροφό του Λ. Νάργες, παρότι τους χωρίζουν χιλιάδες μίλια.

– Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα. Ούτε «γεια» δεν αντάλλαξαν η Ευαγγελία Αραβανή και η Κατερίνα Στικούδη όταν βρέθηκαν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.

– Νέα σύντροφος για τον Άνθιμο. Ο Α.Ανανιάδης είναι ζευγάρι με τη συμπρωταγωνίστριά του στο «Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι» Μαρία-Νεφέλη Γαζή.

– Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Θα παντρευτώ μόνο για χάρη της κόρης μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ