Η συγκίνηση της Όλγας Πηλιάκη στο Nomads – ΒΙΝΤΕΟ

Το χθεσινό επεισόδιο του Nomads ήταν γεμάτο ανατροπές, καθώς η ομάδα της “Φωτιάς” κλήθηκε να επιλέξει παίκτη για να ενταχθεί στην αντίπαλη ομάδα μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Νικόλα Παπαδόπουλου. Αυτός ο παίκτης είναι τελικά ο Μάνος Πίντζης, ο οποίος ανήκει στους νομάδες του “Ωκεανού”.

Στο αποψινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε μια έκπληξη που ετοίμασαν οι νομάδες της “Φωτιάς” στην Όλγα Πηλιάκη, σύζυγο του Στέλιου Χανταμπάκη, ο οποίος συμμετείχε στο Survivor.

Συγκεκριμένα, ο γιος της γνωστής αθλήτριας είχε τα γενέθλια του και η αντίπαλη ομάδα αποφάσισε να της εμφανίσει μια τούρτα έκπληξη λίγο πριν  από το αγώνισμα. Η Όλγα Πηλιάκη λύγισε on camera και δήλωσε: «Τον σκέφτομαι κάθε μέρα και παίρνω δύναμη από εκείνον και θα προσπαθήσω να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ…»

O Μανωλάκης έγινε τεσσάρων χρονών και ο μπαμπάς του, Στέλιος Χανταμπάκης δημοσίευσε στο instagram φωτογραφία με την τούρτα γενεθλίων του μικρού, σχολιάζοντας: «Σήμερα το σπίτι μας έχει μεγάλη χαρά… ο γιος μας Μανώλης γίνεται τεσσάρων !! Μαζί με τη δίκη μας χαρά εύχομαι υγεία και χαμόγελα σε όλα τα παιδιά του κόσμου και στους γονείς, να τα χαίρεστε και να τα καμαρώνετε!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ