Survivor: Ο Βασάλος κέρδισε το αυτοκίνητο – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν έχουν τέλος οι εκπλήξεις στο Survivor, τόσο για τους παίκτες όσο και για το κοινό. Όσο περνάει ο καιρός, τα έπαθλα αναβαθμίζονται και το τελευταίο ήταν, κατά γενική ομολογία, το καλύτερο.

Τα φαγητά, το έπαθλο επικοινωνίας, αλλά και η “έξοδος” από την παραλία ήταν όλα ανεκτίμητα για τους παίκτες, που πάλευαν σκληρά για να τα κατακτήσουν.

«Στο τελευταίο κουίζ της χρονιάς, ο παίκτης που θα κερδίσει το αποψινό κουίζ, θα κερδίσει αυτό το αγρίμι», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης και άφησε άφωνους τους παίκτες.

Το σημερινό έπαθλο δεν είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα, καθώς ήταν ένα αυτοκίνητο. Αποσβολωμένοι κοιτούσαν οι πέντε εναπομείναντες παίκτες, που δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν.

«Διαφορετικό έπαθλο. Διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού. Σε άλλο επίπεδο και οι αποψινές ερωτήσεις», είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής, που αποκάλυψε πως οι ερωτήσεις θα έχουν σχέση με τις μητέρες των παικτών.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος με 11 σωστές απαντήσεις και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με 9 ήταν οι δύο που πέρασαν στον τελικό. Εκεί, έπρεπε με κλειστά τα μάτια να κάνουν μια συγκεκριμένη διαδρομή και να τοποθετήσουν κάποιους αριθμούς σε έναν πίνακα. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με 3-2 στις νίκες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ