Τι αποκάλυψε η Λάουρα για το αν “μαγειρεύτηκε” η ψηφοφορία για να αποχωρήσει ο Χούτος- ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, ήταν η Λάουρα Νάργες, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα αποχώρησε από το παιχνίδι.

Μετά το πάρτι της ένωσης, και τη συζήτηση του Τσανγκ με τον Κοκκινάκη, είχε γίνει ένα θέμα, ότι «μαγειρεύτηκε» η ψηφοφορία για να βγει ο Λάμπρος Χούτος.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά, η πρώην παίκτρια των”Διασήμων”, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το ότι θα έβγαινα υποψήφια, το ήξερα, θα έβγαινα από τον Χρανιώτη. Είχαμε χάσει τον αγώνα ασυλίας. Ο Χρα ήταν να ψηφίσει εμένα, και ο Μπο τον Κοκκινάκη, η ομάδα ήθελε να ψηφίσει τον Ντάνο, εμείς ήμασταν σε φάση ποιον θα ψηφίσουμε. Και έρχεται ο Κοκκινάκης με την ιδέα αφού εμείς θα βγούμε έτσι κι αλλιώς υποψήφιοι ας αλληλοψηφιστούμε για να μην στεναχωρήσουμε και κάποιον συμπαίκτη μας χωρίς λόγο…».

Τέλος, για το πώς βγήκε ο Χούτος υποψήφιος, δήλωσε: «Το γεγονός ότι βγήκε ο Λάμπρος τουλάχιστον εγώ δεν το είχα σκεφτεί και ούτε ο Κοκκινάκης, ότι ξέρεις κάτι θα το στήσουμε έτσι, δεν το πιστεύω εγώ αυτό το πράγμα δεν μου έχει δώσει τέτοια εντύπωση καν. Απλώς εκεί μετά βγήκαμε με 3 ψήφους, ο Ντάνος και εγώ, και ο Χραν μετά δεν είχε να ψηφίσει εμένα, ψήφισε τον Κοκκινάκη και ο Μπο αναγκάστηκε να ψηφίσει τον Λάμπρο…».

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ