Ο Bo για την αποχώρηση Χούτου: «Θεωρώ ότι έγινε για κάποιο λόγο»

Επηρεασμένος από την αποχώρηση του Λάμπρου Χούτου φαίνεται ότι είναι ο Μπο ο οποίος έβγαλε προτεινόμενο τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και από τις δηλώσεις του ίδιου στην κάμερα, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας που ήθελε τον πρώην ποδοσφαιριστή να μένει εκτός παιχνιδιού.

«Χθες έγινε το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Έφυγε ο Λάμπρος. Θεωρώ ότι αυτό που έγινε, έγινε για κάποιο λόγο. Ίσως έπρεπε ο Λάμπρος να φύγει στην παρούσα φάση. Ότι δεν περνούσε καλά τελευταία, δεν περνούσε. Μετά την αποχώρηση του Στέλιου, δεν περνούσε τόσο καλά όσο πριν, οπότε ίσως έπρεπε να γίνει», είπε αρχικά και συνέχισε: «Είναι πάρα πολύ στενάχωρο σήμερα. Ξύπνησα και δεν ήταν δίπλα το φιλαράκι μου. Έχω κι εγώ την ευθύνη μου για αυτό, αλλά αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Δεν μετανιώνω για τα λάθη μου. Ο Λάμπρος είναι σαν να ψήφιζα τον εαυτό μου. Ήταν ο φίλος μου εδώ μέσα και θα είναι ο φίλος μου και έξω. Από εκεί και πέρα ήταν σαν να έβαλα εμένα μπροστά σε ένα αδιέξοδο που δεν υπήρχε και λύση εκείνη τη στιγμή, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα».

Πηγή: star.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ