4 ταινίες καταστροφής για να δείτε στο Netflix αυτό το Σαββατοκύριακο

Με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο, υπάρχει κάτι υπέροχα προβλέψιμο και διασκεδαστικό σε μια καλή ταινία καταστροφής. Όσο υπερβολική κι αν φαίνεται η καταστροφή, μας απομακρύνει από τις υπάρχουσες δοκιμασίες της ζωής και μας βάζει σε μια ακραία κατάσταση που είναι πέρα από την πιθανότητα να συμβεί ποτέ.

Αυτό είναι που τις κάνει τόσο ελκυστικές. Προσθέστε ζωντανά ειδικά εφέ και έναν γενναίο ήρωα που θα σώσει μερικούς επιζώντες και έχετε μια συνταγή για μια εξαιρετική εμπειρία παρακολούθησης ταινιών.

Το Netflix διαθέτει μερικές από τις καλύτερες ταινίες καταστροφής. Είτε προτιμάτε να παρακολουθήσετε μια πλημμύρα, μια ολική καταστροφή του κόσμου, είτε να παρακολουθήσετε μια πυρκαγιά στο ψηλότερο κτίριο του κόσμου, υπάρχει κάτι σχεδόν για όλους. Αυτές οι ταινίες θα σας κρατήσουν σε αγωνία και θα σας κάνουν να ανακουφιστείτε που τουλάχιστον ό,τι συμβαίνει στην οθόνη σας δεν συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο, ακόμα.

4 ταινίες καταστροφής για να δείτε στο Netflix

2012

Don’t Look Up

Ουρανοξύστης

Melancholia

2012

Σ’ αυτό το θρίλερ, όταν μια σειρά φυσικών καταστροφών απειλεί να καταστρέψει τον πλανήτη, ένας χωρισμένος πατέρας θα προσπαθήσει απεγνωσμένα να σώσει την οικογένειά του.

Μην Κοιτάτε Πάνω

Δύο αστρονόμοι κάνουν εκστρατεία στον Τύπο για να ενημερώσουν την ανθρωπότητα σχετικά με έναν κομήτη που κινείται προς τη Γη. Η αντίδραση του αφηρημένου κόσμου: καλά…

Ουρανοξύστης

Όταν η οικογένειά του παγιδεύεται μετά την επίθεση τρομοκρατών στο ψηλότερο κτίριο του κόσμου, ένας σύμβουλος ασφαλείας φτάνει στα άκρα για να τη σώσει.

Melancholia

Σ’ ένα φημισμένο σχολείο βουτηγμένο στη διαφθορά, μια παθιασμένη καθηγήτρια μαθηματικών μ’ έναν εξαιρετικό μαθητή της μπλέκονται αδίκως σ’ ένα σκάνδαλο.

Πηγή: FOXreport.gr

Η Έιμι Πόλερ για τo «Inside Out 2»: «Αποτυπώνει την ομορφιά κάθε συναισθήματος που βιώνουμε καθημερινά»

3 νέα παιχνίδια SNES έφτασαν στο Nintendo Switch Online – 2 από αυτά ήταν αποκλειστικά για την Ιαπωνία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ