Κουρεντή: Πίστευα ότι θα νικούσε ο Σεφερλής

Κουρεντή: Πίστευα ότι θα νικούσε ο Σεφερλής

Το ότι δεν περίμενε να πάρει την πρωτιά στο «Just The 2 Of Us» επισήμανε η Μυριέλλα Κουρεντή, ενώ μίλησε και για τα παιδιά της χρόνια και την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό!

«Ο Μάρκος Σεφερλής είναι τόσο αγαπητός στο κοινό. Έχει φτιάξει την καριέρα του τόσα χρόνια με πολλή αγάπη, είναι ένας μοναδικός καλλιτέχνης στο είδος του και είναι λογικό να περίμενα να βγει ο Μάρκος. Ακόμα και ο γιος του το περίμενε. Σοκαρίστηκε το παιδάκι, έκλαιγε που δε βγήκε ο μπαμπάς του», είπε η ηθοποιός.

Από την συμμετοχή της στο show, η Μυριέλλα κρατά την αγάπη του κόσμου: «χάρηκα πάρα πολύ γιατί η αγάπη που εισέπραξα ήταν μαζική και πολύ απότομη, αλλά πολύ όμορφη και ζεστή. Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτή την εξέλιξη γιατί προσπαθώ να ικανοποιώ το κοινό, γιατί θεωρώ ότι αυτές οι δουλειές έχουν άμεση ανταπόκριση στο κοινό και πρέπει να υπάρχουμε στη σκηνή γι’ αυτό».

Τέλος, η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι ήταν αντιδραστική ως παιδί, ενώ έκανε σκληρές προπονήσεις στη συγχρονισμένη κολύμβηση στην οποία έφτασε μέχρι το πρωτάθλημα!

Πηγή: star.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ