Ανοίγει “Μεζεδοπωλείο” ο Χαϊκάλης

Ανοίγει “Μεζεδοπωλείο” ο Χαϊκάλης

 

Στην υποκριτική επιστρέφει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καινούργια σειρά του ΣΚΑΪ με τίτλο «Το Μεζεδοπωλείο».

Έτσι από εδώ και στο εξής θα βλέπουμε τον κ. Χαϊκάλη και στα έδρανα της βουλής να μιλά για τα νομοσχέδια αλλά και ως μερακλής ιδιοκτήτη μεζεδοπωλείου, καθώς αυτόν τον ρόλο υποδύεται.

Ο Λεωνίδας, όπως λέγεται στο σίριαλ ο βουλευτής, έχει ένα μαγαζί σε μια γειτονιά της Αθήνας στο οποίο προσφέρει εκτός από μεζέδες και…σπαρταριστές ιστορίες.

Ο ίδιος μαζί με τον γκρινιάρη φίλο του φαρμακοποιό Τάσο, τη μόνιμα αφηρημένη γκαρσόνα Λίζα και άλλους , μπλέκει σε ατέλειωτες περιπέτειες καθημερινής τρέλας…

 

 

 

Σε μια γειτονιά της Αθήνας βρίσκεται το καλόγουστο μαγαζί του Λεωνίδα με τη φιλόξενη αυλή, όπου ο αισιόδοξος και μερακλής ιδιοκτήτης προσφέρει τους λαχταριστούς μεζέδες του, αλλά και σπαρταριστά στιγμιότυπα από τη ζωή του! Μαζί με τον γκρινιάρη φίλο του φαρμακοποιό Τάσο, τη μόνιμα αφηρημένη γκαρσόνα Λίζα και πολλούς guests, μπλέκει σε ατέλειωτες περιπέτειες καθημερινής τρέλας. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο ντροπαλός Λεωνίδας είναι κρυφά ερωτοχτυπημένος με την όμορφη Λίζα, που καθώς βρίσκεται στον κόσμο της, δεν αντιλαμβάνεται τα αισθήματά του… – See more at: http://www.skai.gr/tv/show/?showid=65680#sthash.FaDdjBzF.dpuf

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ