GNTM: Αποχώρηση με κλάματα από το ριάλιτι μοντέλων – ΒΙΝΤΕΟ

Στο νέο πλατό ετυμηγορίας, οι τέσσερις κριτές του GNTM, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός, αποφάσισαν, βάσει λήψης, ποια μοντέλα απέδωσαν με άνεση τα ζητούμενα και ποια όχι. Κάποιοι ένιωσαν έξω από το φυσικό τους περιβάλλον και αυτό φάνηκε στον φωτογραφικό φακό.
Ποιο ήταν όμως το μοιραίο κλικ; Αυτό της πιο απρόσμενης αποχώρησης του διαγωνισμού.
Υποψήφιοι για αποχώρηση στην τελική τριάδα ήταν ο Ντίνος, ο Γιάννης και ο Κωνσταντίνος. Τελικά έμειναν ο Ντίνος και ο Γιάννης με τον Ντίνο,που θεωρούσε τον εαυτό του φαβορί για το GNTM, να αποχωρεί.
“Για μένα ήταν μια άτυχη στιγμή, έχω δείξει τις δυνατότητες μου, έχω φέρει αρκετές καλές φωτογραφίες, είναι ένα καμπανάκι που χτύπησε και δεν θα ξανασυμβεί” είπε λίγο πριν ανακοινωθεί η απόφαση ο Ντίνος.
“Ήταν μια ανακούφιση ότι άκουσα το όνομα μου αλλά πραγματικά πάγωσα γιατί κοίταξα τον Ντίνο που με κοίταγε και αυτός και δεν ήξερα πως να αντιδράσω, γιατί όντως στεναχωρήθηκα πάρα πολύ.” είπε ο Γιάννης μετά την απόφαση των κριτών.
“Δεν έχω δείξει τι μπορώ να κάνω, στο προηγούμενο σετ ήμουν ο καλύτερος, και είμαι ο καλύτερος εδώ μέσα. Η Ειρήνη, ο Άγγελος δεν θα έπρεπε να είναι εδώ, ούτε ο Αιμιλιάνος, γιατί είναι παιδιά που δεν έχουν κάνει τίποτα, δεν έχουν δείξει τίποτα, είναι απόλυτη μετριότητα, και απλά υπάρχουν στο παιχνίδι. Ο στόχος είναι να είσαι λίγο καλύτερος από τον χειρότερο;” είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο Γιάννης ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα. “Θέλω να τερματίσω μου άρεσε που ήμουν εδώ” είπε με λυγμούς ο Ντίνος.
Δείτε την αποχώρηση του Ντίνου από το GNTM:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ