Το παρασκήνιο για τη μεταγραφή Λιάγκα- Σκορδά

Το παρασκήνιο για τη μεταγραφή Λιάγκα- Σκορδά

Ο Δημήτρης Μάρκος και ο Γιώργος Λιάγκας είναι χρόνια φίλοι, ενώ και οι δύο εργάζονται στον Real fm. Ακόμη παίζουν μαζί τένις και πηγαίνουν γήπεδο συχνά. Το πρωί της Τρίτης μίλησαν στο τηλέφωνο, μετά την ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Μάρκου.

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθάρισε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν ακολουθεί, όπως και ο Άκης Πετρετζίκης που έχουν συμβόλαια με το Mega. Αντίθετα η Σάσα Σταμάτη, η οποία φιλοξενείται στο σπίτι του στην Τήνο, όπως και η συνεργάτης του στον Real fm Ελεάνα Τρυφίδου πάνε “πακέτο” ΑΝΤ1.  Όλοι οι υπόλοιποι, εκτός από την Λίτσα Πατέρα που είναι “σταθερή αξία”, αναζητούνται!

Σίγουρα πρέπει να θεωρείται επίσης και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! Εννοείται ότι μιλάμε – πάντα – για το πρωινό, παρά τα όσα λέγονται για ασαφή ανακοίνωση από την πελυρά του ΑΝΤ1 και αφήνουν ανοιχτή την πιθανότητα του “μεσημεριανού”.

Όσο για τους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν στη μεγάλη απόφαση να φύγουν τόσο ξαφνικά από το Μεγάλο κανάλι, αυτοί – σύμφωνα με το περιβάλλον του Γιώργου Λιάγκα – έχουν να κάνουν με την αβεβαιότητα που τους προκαλούσε το όλο κλίμα διαπραγμάτευσης με τον διευθυντή προγράμματος κ. Μπούτο, εν αντιθέσει με το Γιάννη Λάτσιο που επέδειξε φοβερά αντανακλαστικά την ώρα της Mega – λης “κρίσης.

Πηγή: markos.tv

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ