Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το πάρτι που έκανε για την γιορτή της και το μονόπετρο

Με αφορμή την ονομαστική της εορτή, την Παρασκευή 29 Απριλίου, η Ζωζώ Σαπουντζάκη πραγματοποίησε βραδινή έξοδο, μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα.

Στο πάρτι που έκανε, την συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Happy Day”, στην οποία και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Στο τέλος της συζήτησής της με την δημοσιογράφο μάλιστα, έδειξε στον φακό το μονόπετρο που πρόσφατα έλαβε.

Ακολουθούν τα όσα ανέφερε η Ζωζώ Σαπουντζάκη

«Είμαι πολύ απλός άνθρωπος, σεμνή, βγαίνω άβαφη, δεν ασχολούμαι με κανέναν, δεν κουτσομπολεύω, δεν έχω κακίες», απάντησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, όταν την ρώτησε η δημοσιογράφος από που αντλεί όλη αυτή την ενέργειά που έχει.

«Είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια τώρα. Είναι ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει, που ξέρει πως είμαι, με εμπιστεύεται και είναι πολύ ωραίο πράγμα», αποκάλυψε όσον αφορά στη προσωπική της ζωή.

«Ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδί και έκανα μεγάλη προσπάθεια και μου είπε ο γιατρός να προσέξω και να κάτσω στην Κινέττα. Κάθισα μία εβδομάδα, δύο, αλλά μετά στεναχωριόμουν», εκμυστηρεύτηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, όταν ρωτήθηκε για το αν της λείπει κάτι από την ζωή της.

Δείτε το σχετικό βίντεο 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ