Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τι λέει για την αποκάλυψη της ηλικίας της – “Φοβάμαι μόνο τον κορονοϊό”

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη όπως αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες η Finos Film στα social media έκλεισε τα 87 της χρόνια. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στο “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά” για την ηλικία της αλλά και για τον κορονοϊό. “Δεν το είδα καν. Αυτά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου”, είπε για την αποκάλυψη της ηλικία της από τη Φίνος Φιλμ. “Εγώ είμαι αυτή που είμαι. Ο κόσμος με λατρεύει, τους κάνω πέρα τώρα, γιατί φοβάμαι λόγω κορονοϊού (γέλια)” σχολίασε.

“Δεν ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα. Εγώ είμαι όπως είμαι. Θα σου απαντήσω με το τραγούδι που έχει γράψει ο Σταμάτης Κραουνάκης για μένα: Τα χρόνια δεν τα μέτρησα με την ταυτότητά μου, γιατί είχα εγώ ταυτότητα, σθεναρή μου οντότητα, το σκήπτρο, την κορόνα μου και τα διαμαντικά μου, τα πλούτη δεν τα απαίτησα, τα ’χα κανονικά μου, γιατί έχει η γόβα μου καημό και η μπότα μου κατατρεγμό, κι από τη μίνι φούστα μου τα πόδια όλα δικά μου” ανέφερε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Αναφερόμενη στην πανδημία, δήλωσε: “Δύο μήνες ήμουν μέσα. Όλος ο κόσμος φοβάται. Μόνο τον κορονοϊό φοβάμαι. Τίποτα άλλο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ