Ζωζώ Σαπουντζάκη: Μίλησε για τον σύντροφό της – «Είμαστε ένα πάρα πολύ όμορφο ζευγάρι»

Γενέθλια είχε το Σάββατο 27 Μαΐου η Ζωζώ Σαπουντζάκη και τα γιόρτασε μαζί με τους φίλους της και τον σύντροφό της Πύρρο Αναγνωστόπουλο.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια έγινε 90 ετών και οι τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν στο πάρτι που έκανε. Η σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ και μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύντροφό της.

«Ευχήθηκα να είμαι γερή και να σβήσω και του χρόνου την άλλη τούρτα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο μυστικό για την μακροχρόνια σχέση, απλώς μπορούμε να συνεννοηθούμε. Και εγώ δεν έχω καμία σχέση με την δουλειά και την δουλειά του σπιτιού. Στο σπίτι είμαι και νοικοκυρά και κάνω τα πάντα. Είμαστε ένα ζευγάρι πάρα πολύ όμορφο, πολύ αγαπημένοι και εύχομαι μέχρι το τέλος να είμαστε έτσι» δήλωσε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Ερωτηθείσα για τις σχέσεις σε μεγαλύτερη ηλικία, απάντησε πως: «Κοίταξε εδώ θα σου απαντήσω σαν να είναι ο Κραουνάκης: “Τα χρόνια δεν τα μέτρησα με την ταυτότητα μου, γιατί είχα εγώ ταυτότητα τη σθεναρή μου οντότητα, το σκήπτρο, την κορώνα μου και τα διαμαντικά μου”».

Ενώ μιλώντας για τις πλαστικές επεμβάσεις είπε: «Εγώ είμαι κατά. Αν κοιμηθώ 8 ώρες κοιτάζω στον καθρέφτη και λέω: “Τι έκανα; Έκανα τίποτα στο πρόσωπό μου;” Δεν έχω κάποιο μυστικό ομορφιάς μια απλή κρέμα προσώπου βάζω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ