Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Λύγισε» on camera

«Όλη μου η ζωή είναι αφιερωμένη στο θέατρο και στην πίστα βέβαια, που έδινε χρήματα» δήλωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε συνέντευξή της στο Open Weekend. Η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια σε κάποιο σημείο όταν μίλησε για την περίοδο που έχασε τον σύζυγό της, δεν άντεξε και «λύγισε».

Όταν πέθανε ο σύζυγός της, Ανδρέας Πολίτης, το ίδιο βράδυ έπαιξε στο θέατρο: «Είπα στον Ντούζο, που είχε έρθει μαζί με την γυναίκα του, ότι δεν θα πάω. Μου είπε δεν γίνεται η παράσταση χωρίς εσένα. Δεν γίνεται πρέπει να έρθεις, μου είπε. Έτσι, πήγα και θυμάμαι έκλαιγα και ο Ντίνος μου κρατούσε το χέρι, συγγνώμη» είπε ξεσπώντας σε κλάματα και συνέχισε: «μου το το έσφιγγε τόσο δυνατά και σιγά – σιγά συνήλθα και βγήκα και έπαιξα, μετά τον θάνατο του Ανδρέα».

«Όταν κάηκε το σπίτι ήμουν τα χαράματα 6-7 μέσα στο σπίτι το καμένο και μπήκαν κάτι φίλοι και κάποιοι ξένοι άνθρωποι ήρθαν και με χάιδευαν και περίμεναν να με δουν να κλαίω, δεν έκλαιγα, απλώς κοίταγα μόνο το σπίτι. Πήρα μεγάλη στεναχώρια, αλλά το ξεπέρασα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει καμένο, εγώ κοιμάμαι κι από κάτω και σιγά – σιγά κάτι φτιάχνω» περιέγραψε.

«Ακόμα συντηρώ τον μύθο μου» σχολίασε, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία της να παίξει έναν δραματικό ρόλο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ