Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η εξομολόγηση για το παιδί που έχασε – ΒΙΝΤΕΟ

Στην τελευταία εκπομπή του έτους της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένη η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία μίλησε για την κινηματογραφική ζωή της, τη σχέση της με τον Σταύρο Νιάρχο και τον Αριστοτέλη Ωνάση, αλλά και εκμυστηρεύτηκε ότι ήθελε να κάνει παιδί.

“Νιώθω πολύ όμορφα με τον εαυτό μου και δεν λέω να ήμουν έτσι, να ήμουν τότε, δεν αναπολώ το παρελθόν, ζω το σήμερα” τόνισε στην ερώτηση πώς αισθάνεται όταν βλέπει πάνα από τις ταινίες της. Όσο για το ποιες στιγμές ξεχωρίζει από την καριέρα της, σημείωσε: “Υπάρχουν πολλές στιγμές ωραίες αλλά αυτό που θυμάμαι έντονα ήταν η Αμερική γιατί εκεί έκανα καριέρα. Πήγα κοπελίτσα και με υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο και σκέφτηκα “η Μονρόε είμαι εγώ;”. Στην Αμερική χωρίς να ξέρω να μιλάω έπαιρνα ένα τετράδιο και έγραφα λεξούλες. Θέλω διαμάντια έλεγα, θέλω μινκ. Όλο “θέλω” τους έλεγα και οι Αμερικάνοι γελούσαν. Μου έκαναν πάρα πολλά δώρα αλλά πάνω απ’ όλα ήταν η καριέρα που είχα κάνει. Κανονικά μια άλλη θα είχε μείνει στην Αμερική για πάντα. Εγώ προτίμησα να γυρίσω στην πατρίδα μου. Γιατί έφυγα με πολύ μεγάλη επιτυχία από εδώ, από τα θέατρα, από ταινίες, από τα πάντα. Δεν είχα λόγο να φύγω, αλλά κάποια στιγμή κάτι στη ζωή μου που δεν πήγε τόσο καλά, μου έκαναν την πρόταση και έφυγα”.

Ερωτώμενη για τον πιο γοητευτικό άνδρα που γνώρισε σαν προσωπικότητα είπε “Ο Ωνάσης ήταν καλύτερος από τον Νιάρχο. Ο Ωνάσης δεν ήταν φαντασμένος. Ο Νιάρχος μου έστελνε ένα κουτάκι με λίρες όταν έβγαινα. Ο Ωνάσης δεν έκανε τέτοια πράγματα. Αλλά ήταν πιο ωραίος. Έρχονταν 20 άτομα από το εξωτερικό για να με θαυμάσουν. Θα μου έστελνε λουλούδια, ήταν σαν άνθρωπος.. Χορεύαμε μου μιλούσε για την Κάλλας συνέχεια, ήταν ωραίος, ήταν απλός, πολύ απλός”.

“Ήθελα πάρα πολύ παιδί, γιατί τα αγαπώ πού τα παιδιά. Όταν παντρεύτηκα με τον δεύτερο άνδρα μου, τον Ανδρέα, ο οποίος ήταν εξαιρετικό παιδί, ήμουν έγκυος. Έβγαινα στη σκηνή και έκανα σπαγκάτο αμερικάνικο, νόμιζα ότι θα κάνω το παιδί και μπορώ να κάνω τα πάντα. Έπαθα παλίνδρομο και έτσι δεν μπόρεσα να το κάνω και από τότε δεν έτυχε μετά και έμεινε το παιδί” εκμυστηρεύτηκε για το γεγονός ότι δεν απέκτησε παιδιά.

Μιλώντας για τα ακριβά δώρα που της είχαν κάνει αναφέρθηκε και στη φωτιά στο σπίτι της στην Κινέτα: “Δεν θυμάμαι τα πολύτιμα δώρα και τα ακριβά. Θυμάμαι μόνο στον Πειραιά. Με είχε φέρει ο Αντώνης Ζερβός. Είχε παράσταση στον Πειραιά. Έρχεται ένα παιδάκι 17 ετών και εγώ τόσο θα ήμουν. Μου δίνει μια βούρτσα, που βουρτσίζεις τα ρούχα, με το “Ζωζώ” φτιαγμένο με την τρίχα. Λευκή η βούρτσα και το “Ζωζώ” μαύρο. Με συγκίνησε τόσο πολύ που αυτήν τη βούρτσα την είχα όλη μου τη ζωή. Τη είχα στην Κινέτα, μόλις έμπαινες στην είσοδο και άνοιγες την πόρτα, ήταν η βούρτσα αυτή. Κάηκε το σπίτι μου κάηκε και η βούρτσα… Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή, αλλά δεν το κατάλαβα. Μένω τώρα στην Κινέτα. Το σπίτι μου είναι καμένο από πάνω, εγώ μένω στο ισόγειο, που έχει σωθεί ένας χώρος, είναι η βεράντα, έχουν καεί όλα τα πεύκα και είναι πολύ πιο όμορφα τώρα γιατί βλέπω τη θάλασσα και ήμουν όλο το καλοκαίρι εκεί και πέρασα πάρα πολύ ωραία”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ