Ζωή Παπαδοπούλου για το #MeToo: Είναι σημαντικό να ανοίξουν στόματα στον χώρο του τραγουδιού

Στο ελληνικό #Metoo και στην αναγκαστική δεύτερη διακοπή κύησης, στην οποία προχώρησε το 2021, αναφέρθηκε η Ζωή Παπαδοπούλου σε τηλεοπτική της συνέντευξη. 

Μιλώντας για το ελληνικό #MeToo, η τραγουδίστρια υπογράμμισε ότι “είναι σημαντικό να ανοίξουν τα στόματα” και στον χώρο του τραγουδιού. «Προφανώς αυτό υπάρχει και στον χώρο του τραγουδιού, κανείς δεν είναι άγιος. Είναι σημαντικό να ανοίξουν τα στόματα και να μη φοβόμαστε. Είναι πολύ θαρραλέο αυτό που συνέβη στο θέατρο και ενώθηκαν όλοι. Στον χώρο του τραγουδιού δεν ενωνόμαστε τόσο, είναι πιο ατομικό άθλημα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ζωή Παπαδοπούλου.

Ακόμη, η τραγουδίστρια “άνοιξε” την καρδιά της όσον αφορά στην αναγκαστική διακοπή της κύησης της και το πως διαχειρίστηκε αυτό το γεγονός ψυχολογικά.

«Ήταν μία δύσκολη περίοδος που δόξα το Θεό, δεν είχε συνέχεια, εννοώ με εξετάσεις και αυτά που κάνουμε πάντα οι γυναίκες. Δεν ανακαλύψαμε κάτι επιπλέον αλλά είναι σημαντικό να μην είναι πια στερεότυπα να μιλάμε για αυτά που είναι απόλυτα φυσιολογικά. Στην αρχή μου ήταν δύσκολο, αλλά επειδή έχω έναν τέτοιο σύντροφο, το ξεπέρασα πολύ γρήγορα. Ήταν μεγάλο στήριγμα» εξομολογήθηκε η Ζωή Παπαδοπούλου.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Ζωή Παπαδοπούλου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ