Χαμός με την Ζιζέλ: Κατηγορείται για σατανισμό – Το viral εξώφυλλο της Vogue

Η Ζιζέλ κατηγορείται για σατανισμό αφού εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της Vogue σε μια πόζα που ορισμένοι πιστεύουν ότι αντιπροσωπεύει τον διάβολο.

Η Ζιζέλ χορεύει σάμπα και… εντυπωσιάζει

Το διάσημο μοντέλο ήταν στο εξώφυλλο της ιταλικής έκδοσης της Vogue, αναμφισβήτητα το πιο διάσημο περιοδικό μόδας από όλα, που κυκλοφόρησε στα τέλη Φεβρουαρίου.

Αμέσως πυροδότησε συνωμοσιολογικές θεωρίες από ορισμένους χρήστες των social media, με την εικόνα να γίνεται viral.

Ζιζέλ: Διαψεύδει τις φήμες για νέο έρωτα στη ζωή της

Γιατί η Ζιζέλ Μπούντχεν κατηγορείται για σατανισμό;

Πολλοί θεώρησαν ότι η πόζα και η χειρονομία της στη φωτογραφία έμοιαζαν με μια απεικόνιση του Σατανά.

Οι χρήστες του διαδικτύου συνέδεσαν την πόζα της Ζιζέλ με την εικόνα του Μπαφομέτ, ενός συμβολικού πλάσματος που συνδέθηκε με τον διάβολο στα ιστορικά αρχεία της Ιεράς Εξέτασης των Ναϊτών Ιπποτών τον 14ο αιώνα.

Γιατί έκλαιγε η Ζιζέλ στη Νέα Υόρκη—Το παρασκήνιο για την κρίση στον γάμο της

«Αυτή είναι η Ζιζέλ στο εξώφυλλο της Vogue, πότε η προτιμώμενη αισθητική μεταξύ των διασήμων έγινε σατανική;» ρώτησε ένας χρήστης.

«Παρατηρήστε την ομοιότητα της έκφρασης στα μπράτσα της, το υποσυνείδητο κέρατο που σχηματίζεται από τις γραμμές των γραμμάτων O και G, τα ρούχα και τα χρώματα μιας σατανικής ιέρειας και είναι δίπλα στην εικόνα της Μπαφομέτ», δήλωσε ένας άλλος.

Όπως αναφέρει το marca.com, όσοι έχουν ασπαστεί πλήρως τη θεωρία έχουν υποστηρίξει μάλιστα ότι το όνομα Gisele σημαίνει «υπόσχεση ή όμηρος», υποστηρίζοντας ότι είναι σατανική μάγισσα. 

Ποιος ήταν ο φωτογράφος για το τελευταίο εξώφυλλο της Vogue της Ζιζέλ;

Η αμφιλεγόμενη φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Βραζιλιάνο φωτογράφο Rafael Pavarotti και αποτελεί μέρος περισσότερων από 140 εξωφύλλων της Vogue στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει η Ζιζέλ. Παρά τη διαμάχη στα social media, το μοντέλο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σχετικά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ