Ζήνα Κουτσελίνη: «Καθάριζα το μαγαζί, τις τουαλέτες και μετά ήμουν η πιο καλή γκαρσόνα»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη και μεταξύ άλλων μίλησε και για τις δουλειές που έχει κάνει.

Συγκεκριμένα όταν ερωτήθηκε για το τι άλλες δουλειές έχει κάνει, πέραν της δημοσιογραφίας, απάντησε: «Έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές. Έχω δουλέψει υπάλληλος στα μαγαζιά του πατέρα μου. Αργότερα η ζωή τα έφερε έτσι που έγινα υπάλληλος σε άλλα τουριστικά μαγαζιά».

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Τα πρώτα χρόνια που ήρθα στην Αθήνα δούλευα σε εστιατόριο. Ήμουν πολύ καλή στη λάντζα και στο σερβίρισμα. Για να πάρω τότε 4.000 δραχμές καθάριζα το πρωί το μαγαζί, τις τουαλέτες και μετά ήμουν η πιο καλή γκαρσόνα. Καταρχήν έχω μοιράσει διαφημιστικά σε σπίτια».

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Ζήνα Κουτσελίνη και για το εάν θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα της εκπομπής τη νέα σεζόν. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως: «Ξέρεις κάτι για κανένα συνεργάτη μου, που αποχωρεί; Δεν ξέρω κάτι τέτοιο. Είμαστε με τους περισσότερους όλα τα χρόνια μαζί. Θα προσπαθήσω τουλάχιστον σε ό,τι με αφορά να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί και νομίζω ότι παρέες που κερδίζουν δεν τις χαλάς».

«Εννοείται θα έστελνα κάμερα στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη, θα περίμενα εκεί. Αν με έδιωχνε θα το δεχόμουν. Αλλά πώς να με διώξει από έναν δημόσιο χώρο» είπε ερωτηθείσα για το εάν θα έστελνε κάμερες στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ