Ζαφείρης Μελάς: Στην Αθήνα δεν έκανα ούτε έναν φίλο – Τι αποκάλυψε για τον Πασχάλη Τερζή

Ο Ζαφείρης Μελάς ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη στενή φιλία που έχει με τον Πασχάλη Τερζή, τις δύσκολες στιγμές που έζησε στα 50 χρόνια στη νύχτα αλλά έκανε και προσωπικές αποκαλύψεις.

Όπως είπε στην Αθήνα δεν μπορούσε να μείνει γιατί δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με κανέναν, ενώ τόσα χρόνια δεν έκανε ούτε έναν φίλο στην πρωτεύουσα.

“Με τον Πασχάλη κάναμε πέντε σεζόν μαζί και σε ένα καμαρίνι. Το τραγούδι που λέει “Θα ‘θελα να σουν εδώ”, είχε γραφτεί για την πρώτη του γυναίκα, που την έχασε πάρα πολύ νέα. Το τραγουδάω μια μέρα στο καμαρίνι και κλαίγαμε και οι δύο. Τον λατρεύω τον Πασχάλη, είναι φίλος και αδελφός” λέει ο Ζαφείρης Μελάς.

 

 

“Δεν κατέβηκα ποτέ για μόνιμα στην Αθήνα, λόγω της οικογένειας μου. Από το 93 μέχρι το 2000 έμεινα σερί στην Αθήνα. Είχα αγοράσει ένα σπίτι στο Παλαιό Φάληρο. Η γυναίκα μου ήθελε να μείνει πάντα στην Αθήνα αλλά εγώ δεν μπορούσα. Δεν έβρισκα έναν άνθρωπο να συνεννοηθώ, δεν έκανα φίλους. Μάλωσα και με τον εαυτό μου αλλά με πείραξε. Φοβόμουν να κάνω φίλους στην Αθήνα. Δικό μου ήταν το πρόβλημα” συμπλήρωσε ο Ζαφείρης Μελάς.

“Επαγγελματικά κλείνω 50 χρόνια, δισκογραφικά γύρω στα 40. Είμαι ευχαριστημένος που ο Θεός μου χάρισε τη φωνή και ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο. Την εποχή που έσπαγαν πιάτα τα ρουθούνια μας ήταν γεμάτα άσπρο γύψο. Πολλές και χοντρές φασαρίες έζησα, όπως στο Ρομέο μια παρέα ένα βράδυ τα έσπασε όλα. Είχε γίνει πόλεμος με ξύλα και ρόπαλα. Χωρίς λογική. και πιστόλι μου έχουν βγάλει πάνω στο τραπέζι και σε πολλούς άλλους, έχω φάει και ένα χαστούκι πάνω στην πίστα” κατέληξε ο Ζαφείρης Μελάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ