ZAF: Ο μπαμπάς μου πέθανε πριν γεννηθώ – Φρίκαρα όταν το “Πες” έφτασε στις 100.000 προβολές σε 24 ώρες

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4», βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο ZAF.

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική, για το τραγούδι «Πες» που τον έκανε ευρέως γνωστό στον κόσμο, αλλά και για την οικογένεια του.

«Σε όσους γνωρίζω τους συστήνομαι σαν Γιάννης. Σε όσους με γνωρίζουν σαν ZAF με φωνάζουν ZAF. Μέσα μου είμαι ο Γιάννης. Ο ZAF είναι η περσόνα η τηλεοπτική, η καλλιτεχνική, η δημιουργική», είπε αρχικά.

«Μεγάλωσα με μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη, μεγάλωσα με τις… αρχές του Γιώργου Σαμπάνη. Μετά μπήκα στην ξένη μουσική. Συστήθηκα πέρσι. Γενικότερα έκανα cover βίντεο στα social Media. Είχαν απήχηση… starter pack. Περίπου 1000 προβολές το πολύ». πρόσθεσε.

«Μπήκα σε σχολή νοσηλευτικής και σπούδασα τα ιατρικά. Μου άρεσε, αλλά κατάλαβα ότι δεν είναι αυτό που θέλω κάνω. Είπα στον εαυτό ότι δεν πάει άλλο, πρέπει να σταματήσεις τα coverάκια και να ξεκινήσει να μοιράζεσαι με τον κόσμο ένα κομμάτι σου για να δεις πως θα αντιδράσει. Έφτιαξα ένα μικρό teaser, τύπου 30 δευτερολέπτων το “Πες”. Δεν πίστευα ότι θα γίνει κάτι. Το ανέβασα έτσι. Την επόμενη μέρα ξύπνησα και είδα ότι είχε 100.000 προβολές. Στις τρεις μέρες είχε φτάσει 400.000. Φρίκαρα», είπε στη συνέχεια.

«Κανένας από την οικογένεια μου δεν είχε σχέση με την τέχνη. Εγώ μεγάλωσα σε φτωχή οικογένεια. Τις επόμενες ημέρες το “Πες” έφτασε το 1.000.000 με πήρε τηλέφωνο η εταιρεία μου η Panik Records. Φρίκαρα», είπε ο ταλαντούχος καλλιτέχνης.

«Έχω έναν αδερφό. Εμάς μας μεγάλωσε η γιαγιά μου γιατί ο μπαμπάς μου έφυγε πριν γεννηθώ εγώ. Έχω μια πολύ ωραία εικόνα. Ευτυχώς που δεν τον γνώρισα γιατί θα ήταν πολύ δύσκολο να τον είχα γνωρίσει να είχα νιώσει συναισθήματα και να έφευγε μετά», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός καλλιτέχνης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ