Υπό κράτηση μέχρι να… ξεμεθύσει!

Υπό κράτηση μέχρι να… ξεμεθύσει!

 

Ο Γάλλος ηθοποιός, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, τέθηκε υπό προσωρινή κράτηση μέχρι να… ξεμεθύσει αφού έπεσε από το σκούτερ που οδηγ��ύσε μεθυσμένος, σε άλλο ένα από τα πολλά επεισόδια στα οποία έχει εμπλακεί τα τελευταία χρόνια.

Ο 63χρονος σταρ δεν τραυματίστηκε, ούτε προκάλεσε κάποιο δυστύχημα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία. Ωστόσο οι αστυνομικοί τον υπέβαλαν σε αλκοτέστ και διαπίστωσαν ότι το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του έφτανε το 1,8 γραμμάριο ανά λίτρο, ξεπερνούσε δηλαδή κατά πολύ το όριο που στη Γαλλία είναι μόνο 0,5.

Ο ηθοποιός, που είναι γνωστό ότι λατρεύει το κρασί και διαθέτει μεγάλες εκτάσεις με αμπελώνες στη Γαλλία και στο εξωτερικό, τέθηκε υπό προσωρινή κράτηση σε ένα αστυνομικό τμήμα. Αφού ξεμεθύσει ενδέχεται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στη Γαλλία τιμωρείται με πρόστιμο 4.500 ευρώ και 6 βαθμούς ποινής στο δίπλωμα οδήγησης. Στην περίπτωση υποτροπής το πρόστιμο διπλασιάζεται, φτάνοντας τα 9.000 ευρώ.

Δεν είναι η πρώτη φορά τους τελευταίους μήνες που το “ιερό τέρας” του γαλλικού κινηματογράφου εμπλέκεται σε κάποιο επεισόδιο. Τον Αύγουστο συνεπλάκη με έναν οδηγό αυτοκινήτου στο Παρίσι και οι δύο άνδρες αλληλομηνύθηκαν. Πέρυσι, ενώ βρισκόταν σε ένα αεροπλάνο που επρόκειτο να απογειωθεί με προορισμό το Δουβλίνο, ένιωσε μια… επιτακτική ανάγκη και ούρησε μπροστά στους επιβάτες γιατί “δεν μπορούσε να περιμένει”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ