YFSF: Λαμπερή πρεμιέρα για τη Μαρία Μπεκατώρου – Τι είπε στην κριτική επιτροπή

Με χορό και κέφι έκανε πρεμιέρα το σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 Your Face Sounds Familiar – All Star, με μία υπέρλαμπρη Μαρία Μπεκατώρου και με μία ανανεωμένη κριτική επιτροπή. Κατερίνα Παπουτσάκη, Τάκης Ζαχαράτος, Μιχάλης Ρέππας και Κωστής Μαραβέγιας χόρεψαν με την παρουσιάστρια στην έναρξη του σόου, ενώ η Μαρία Μπεκατώρου εξέφρασε τγη συγκίνηση και τον ενθουσιασμό της για την πρεμιέρα.

“Δεν ήρθα για να κρίνω ήρθα για να μαγευτώ και να διδαχτώ από αυτούς γιατί είναι σπουδαίοι” είπε ο Τάκης Ζαχαράτος και πρόσθεσε: “Το YFSF είναι το καλύτερο σόου στην ελληνική τηλεόραση”. “Είμαι πολύ χαρούμενη για το θίασό μας, γιατί τα παιδιά είναι ένα κι ένα” σημείωσε η εντυπωσιακή Κατερίνα Παπουτσάκη. Ενώ με ιδιαίτερη χαρά η Μαρία Μπεκατώρου καλωσόρισε στην κριτική επιτροπή τον συντοπίτη και συγχωριανό της Κωστή Μαραβέγια. “Eίμαι πολύ χαρούμενος, την περίμενα πολύ αυτήν τη στιγμή… Δεν ήρθα σαν κριτής ,ήρθα σαν θεατής” επεσήμανε ο Μιχάλης Ρέππας. “Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ με ανθρώπους που εκτιμώ και θαυμάζω” τους ευχαρίστησε όλους η Μαρία Μπεκατώτου.

Σημειώνεται ότι στην All Star εκδοχή συμμετέχουν 10 παλαιότεροι παίκτες του σόου: Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής.

Το βίντεο από το gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ