Χωρίζουν Όζι και Σάρον Όζμπορν;

Χωρίζουν Όζι και Σάρον Όζμπορν;

Ο βετεράνος ρόκερ, Όζι Όσμπορν χρησιμοποίησε τη σελίδα του στο Facebook για να διαψεύσει τις πληροφορίες ότι χώρισε με την επί 31 χρόνια σύζυγό του Σάρον. Η διάψευση του διάσημου πρώην τραγουδιστή, των θρυλικών Black Sabbath, ήρθε μια ημέρα αφότου η εφημερίδα Daily Mail, δημοσίευσε φωτογραφίες όπου εμφανίζεται η Σάρον, χωρίς το γαμήλιο δαχτυλίδι της, να μετακομίζει σε νέο σπίτι.

Στο μήνυμά του μέσω του Facebook ο Όσμπορν αναφέρει ότι είχε και πάλι προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, για ενάμιση χρόνο, αλλά εδώ και 44 ημέρες παραμένει νηφάλιος. «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τη Σάρον, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους θαυμαστές της μπάντας μας, για την συμπεριφορά μου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου» έγραψε ο πρώην τραγουδιστής των Sabbath.

Από την πλευρά της η ιστοσελίδα, ειδικευμένη σε θέματα διασημοτήτων, TMZ.com, έγραψε ότι ναι μεν το ζευγάρι ζει χωριστά αλλά δεν υπάρχουν σχέδια για διαζύγιο προς το παρόν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1982 και η πύρινη σχέση τους είχε εκφραστεί μέσω του πρωτοποριακού TV reality show The Osbournes, το οποίο προβλήθηκε το διάστημα 2002-2005.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ