Χωρισμός αντί για γάμο

 Χωρισμός αντί για γάμο

 

Της Πολυξένης Καραμίχα

Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια, η παρουσιάστρια Αννα Πρέλεβιτς και ο μπασκεμπολίστας Δημήτρης Χαριτόπουλος, αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Επειτα από έξι χρόνια σχέσης και πολύμηνες προσπάθειες να βρεθούν λύσεις στη μεταξύ τους κρίση, οι δυο τους αποφάσισαν ότι καλύτερα να χωρίσουν. Το οριστικό τέλος γράφτηκε περίπου έναν μήνα πριν, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Στενός φίλος του ζευγαριού εξηγεί: «Η Αννα και ο Δημήτρης εδώ και αρκετό καιρό είχαν καταλάβει ότι θέλουν διαφορετικά πράγματα από τις ζωές τους. Αποφάσισαν ότι δεν μπορούν πια να είναι μαζί και χώρισαν».

Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις, χωρίς να έχει διακόψει την επικοινωνία. «Χώρισαν φιλικά. Συνεχίζουν να μιλάνε και παραμένουν δυο καλοί φίλοι. Ο σεβασμός του ενός για τον άλλον είναι αναμφισβήτητος. Εζησαν έναν μεγάλο έρωτα και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ», αποκαλύπτει η ίδια πηγή.

Πολιτισμένα

Δεν υπήρξαν τσακωμοί μεταξύ τους, ούτε διενέξεις. Ολα έγιναν με διάλογο και πολιτισμένο τρόπο. Οπως ακριβώς άρμοζε σε μια τόσο δυνατή σχέση. Η Αννα ποτέ δεν έκρυψε τη σχέση της με τον Δημήτρη, αλλά και ποτέ δεν προκάλεσε τη δημοσιότητα με την προσωπική της ζωή. Σεμνή και εξαιρετικά χαμηλών τόνων, ξέρει καλά τι θέλει και το διεκδικεί, ενώ την ενδιαφέρει η ισορροπία και η αλήθεια στις σχέσεις της – προσωπικές ή επαγγελματικές.

Αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα, η πρώην σταρ Ελλάς επιθυμεί, όπως εξηγεί στο περιβάλλον της, να αφοσιωθεί στην καριέρα που χτίζει αργά και σταθερά, καθιερώνοντας την παρουσία της στην τηλεόραση.

Πριν αλλάξουν όλα στη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα, η ίδια δήλωνε σε τηλεοπτική της συνέντευξη: «Είμαστε πολύ καλά με τον Δημήτρη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παντρευτούμε άμεσα. Αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει, αλλά αργότερα. Αυτό τον καιρό προέχει η δουλειά μας».

Οπως κάθε καλοκαίρι, οι δυο τους πέρασαν φέτος ένα μέρος των διακοπών τους στη Χαλκιδική, στο εξοχικό σπίτι του Δημήτρη στην παραλία της Κρυοπηγής. Μαζί τους και ο λατρεμένος τους σκύλος, που είναι κάτι που τους δένει ακόμα και σήμερα που δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Σ’ αυτές τις διακοπές και πίσω από την εικόνα ενός ευτυχισμένου ζευγαριού κρύβονταν δυο άνθρωποι που συζητούσαν καθημερινά για το μέλλον αυτής της σχέσης. Μέχρι που η τελευταία ευκαιρία να ξαναβρούν έναν κοινό τρόπο πλεύσης χάθηκε οριστικά. Αν και φορτισμένο συναισθηματικά, το «αντίο» ήταν κατασταλαγμένο. Ενας κύκλος έκλεισε και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Αννα έχει ήδη επιστρέψει στη βάση της στην Αθήνα προετοιμάζοντας τα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα, χωρίς ακόμη να έχει καταλήξει σε κάποια συνεργασία. Την επόμενη εβδομάδα θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει μια ξεχωριστή βραδιά στη Helexpo με το Mad. Ο Δημήτρης, από την άλλη, βρίσκεται ακόμη στη Χαλκιδική, κάνοντας τις κατάλληλες επαφές για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Λουκόιλ Ακαντέμικ, ενώ συζητά και με μεγάλο ελληνικό σύλλογο που έχει δείξει ενδιαφέρον για να τον εντάξει στο ρόστερ του.

Διαβάστε το δημοσίευμα της Realnews

Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ