Ξέσπασμα Χρηστίδου για Μαραντίνη: «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθούν τα παιδιά μου»

Για πρώτη φορά μετά τα όσα έχουν βγει στην επιφάνεια, για την δικαστική της διαμάχη με τον Θοδωρή Μαραντίνη, μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις, στην εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου.

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη, όπως καταλαβαίνεις, φαντάζομαι όλοι το καταλαβαίνουν. Έβγαλα αυτή την ανακοίνωση, γιατί εγώ δεν μπορώ να το παίζω αυτό το παιχνίδι, ούτε θέλω, ούτε το έχω παίξει ποτέ στην ζωή μου, ούτε πρόκειται. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση! Προφανώς ειπώθηκαν τεράστια ψέματα. Αν ίσχυαν όσα ειπώθηκαν δεν θα υπήρχαν αυτές οι αποφάσεις της δικαιοσύνης. Οπότε εγώ απευθύνομαι στην δικαιοσύνη. Τα στοιχεία αφορούν μόνο την δικαιοσύνη, δεν είναι προς δημοσίευση, οπότε δεν θα τα παραθέσω στον κόσμο. Ούτε πρόκειται να πω καμία αλήθεια που δεν είναι έτοιμα να ακούσουν τα ανήλικα παιδιά μου» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Παράλληλα, εξέφρασε και την στεναχώρια της για την συνέντευξη που έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης στον Γιώργο Λιάγκα: «Στεναχωρήθηκα με την συνέντευξη αλλά έχω περάσει τόσα πολλά, τα τελευταία 3 χρόνια που μέσα απ’ όλα αυτά, έχω βγει πιο δυνατή και μπορώ κάπως να το επεξεργαστώ καλύτερα. Δεν πέταξα καμία μπηχτή. Και εγώ το σκέφτομαι δηλαδή. Καμία φορά μπορεί να πω κάτι και να πω “τώρα αυτό μήπως το πάρουνε…” Όχι δεν το κάνω αυτό. Δεν θέλω να το κάνω. Εγώ στεναχωριέμαι για το πλαίσιο που μπορεί να πάρει όλο αυτό, αλλά δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθούν και να θυματοποιηθούν τα παιδιά μου, για την δημόσια εικόνα που έχει το προσωπικό όφελος. Οπότε δεν θα το κάνω αυτό. Ο Θοδωρής το γνωρίζει αυτό, πολύ καλά. Ήξερε εκ των προτέρων ότι εγώ δεν πρόκειται να βγω να τοποθετηθώ σ’ όλα αυτά που ειπώθηκαν. Οπότε μπορεί να το κάνει όσες φορές θέλει. Έτσι όπως σε κοιτώ στα μάτια, να σου πω πως ό,τι και να ειπωθεί, όσο τεράστιο ψέμα και αν είναι, δεν θα το κάνω».

Τέλος ανέφερε: «Αυτό που θέλω να μείνει στο τέλος της ημέρας, είναι ότι κάθε γυναίκα πρέπει να έχει το δικαίωμα και τον χώρο, άμα θέλει να χωρίσει, άμα θέλει να βγει από έναν γάμο να μην φοβάται. Να μην φοβάται την διαπόμπευση, την κοινωνική αποστράγγιση, τους εκβιασμούς. Γιατί εγώ αυτό μπορεί να το παθαίνω τώρα μπροστά σ’ όλη την Ελλάδα, αλλά η κάθε γυναίκα το παθαίνει στην γειτονιά της, το παθαίνει στο χωριό της, το παθαίνει στην πόλη της και δεν μασάμε!»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ