Ξέσπασε on air η Νόνη Δούνια – «Παιδιά, τι λέτε; Να του φέρω τις παντόφλες;»

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση που έκανε πριν από λίγες μέρες ο Χάρης Ακριτίδης ότι η γυναίκα του τον κάνει μπάνιο. Η Νόνη Δούνια αντέδρασε με αυτό το πρότυπο του ανατολίτη άνδρα, όπως ανέφερε και σχεδόν βγήκε εκτός εαυτού.

«Αυτή η κατηγορία του ανατολίτη άνδρα νόμιζα πως είχε εκλείψει. Αυτός ο ανατολίτης άνδρας έχει βρει ενδεχομένως μία γυναίκα που αρέσκεται σε αυτό και θέλει να φροντίζει με τον τρόπο της τον άνθρωπό της. Αν ευχαριστιέται εκείνη να τον κάνει μπάνιο, ας τον κάνει. Αν είναι επιλογή της τι να πω, ο καθένας όπως ευχαριστιέται» είπε η Νόνη Δούνια στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα”.

Σε ερώτηση του Κώστα Τσουρού συνέχισε η Νόνη Δούνια: «Εγώ να τον κάνω μπάνιο; Τι είναι το μωρό; Ποτέ δεν έχω κάνει τον Κυριάκο μπάνιο. Παιδιά τι λέτε; Να τους φέρω τις παντόφλες; Έξαλλη θα με κάνετε. Ο Ακριτίδης είπε ότι ο ορισμός της συζύγου, μάνας, γυναίκας είναι να του φέρνει την παντόφλα, να τον κάνει μπάνιο, να του φέρνει το φαγάκι του έτοιμο. Αυτό υπονόησε ότι τα κάνει όλα. Μπορεί και η γυναίκα του να το απολαμβάνει αυτό. Εγώ δεν απολαμβάνω να κάνω μπάνιο κανένα».

Η δήλωση του Χάρη Ακριτίδη

«Στο σχολείο με είχαν για χαζό, δεν ξέρω να γράφω, δεν ξέρω να διαβάζω, είμαι δυσλεκτικός. Στα 17 μου άνοιξα το πρώτο μου συνεργείο αυτοκινήτων. Γνώρισα τη σύζυγό μου στα 13 της κι εγώ ήμουν 16. Παντρευτήκαμε όταν ήμασταν 17 και 20. Η σύζυγός μου είναι το δεξί μου χέρι σε όλα. Δεν κάνω τίποτα μόνος μου, ούτε καν ντους. Η γυναίκα μου με κάνει μπάνιο και μου φοράει τα εσώρουχά μου», είχε πει ο Χάρης Ακριτίδης.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συμβίωση δύο αντρών. Εκεί που με βρίσκει αντίθετο είναι στο θέμα του παιδιού. Η μεγαλύτερη λέξη του κόσμου είναι η “μάνα”. Όταν έχασα τον πατέρα μου, έφτασα μέχρι το Δαφνί, φορούσα τα ρούχα του. Η γυναίκα μου δεν υπέγραψε για να μπω», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο γνωστός τραγουδιστής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ