Ξέσπασε η Σοφιάνα Αβραμάκη: Δεν είμαι με τον Πασχαλάκη – Είναι πέρα για πέρα ψέμα και μου δημιουργεί θέμα στην σχέση μου

Τις τελευταίες μέρες έκανε τον γύρο του διαδικτύου η είδηση πως η πρώην παίκτρια του Survivor Σοφιάνα Αβραμάκη και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Αλέξανδρος Πασχαλάκης, είναι μαζί.

Την είδηση αυτή διάψευσε σήμερα (3/2) έξαλλη η Σοφιάνα Αβραμάκη, μέσα από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου. Μάλιστα τόνισε πως βρίσκεται σε σχέση με άλλον άνθρωπο.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor εξήγησε ότι: «Δεν είναι τόσο αστείο, όσο το λέμε και κάνεις και εσύ χιούμορ τώρα, εντάξει λογικό. Έχω δεχθεί βομβαρδισμό μηνυμάτων εδώ και 2-3 μέρες. Τη πρώτη μέρα το πήρα χαλαρά, στην πλάκα, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά, μου έχουν χρεώσει διάφορες σχέσεις. Αλλά βλέπω ότι έχει πάρει διάσταση».

«Είναι ένα θέμα πέρα για πέρα ψέμα. Υπάρχει σχέση, αλλά όχι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Προφανώς και μου έχει δημιουργήσει θέμα στη σχέση μου. Αρχικά μου έχει δημιουργήσει προσωπικό θέμα, γιατί δεν είναι ωραίο να βρίσκεσαι σε μια σχέση, την οποία δεν βγάζω στη δημοσιότητα και να υπάρχουν τόσοι τίτλοι και τόσα άρθρα, τόση αναπαραγωγή, για μια άλλη σχέση», πρόσθεσε.

Ακόμα, η Σοφιάνα Αβραμάκη είπε: «Έχω δεχτεί χυδαία μηνύματα για τον άνθρωπο αυτόν, λόγω της ομάδας του. Τον γνωρίζω λόγω επαγγέλματος, γιατί εγώ είμαι φυσιοθεραπεύτρια κι εκείνος αθλητής, αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχουμε βρεθεί κάπου έξω να πω ότι μας είδαν κάπου. Κατασκευάστηκε από κάποιο μυαλό και πήρε έκταση. Νομίζω όφειλα να πάρω θέση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ