Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου για τις δηλώσεις Πνευματικού: «Σου φέρνουν αναγούλα»

«Δεν χρειάζεται να το ‘χεις βιώσει για να νιώσεις αναγούλα» ανέφερε το πρωί του Σαββάτου η Σίσσυ Χρηστίδου σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρώην υποψήφιου βουλευτή Ευβοίας με την ΝΔ, Σπύρου Πνευματικου για τους καρκινοπαθείς.

«Για προσωπικούς λόγους, μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να διαχειριστώ ψύχραιμα αυτή τη δήλωση. Φαντάζομαι ότι δεν αφορά μόνο εμένα αυτό αλλά όλο τον κόσμο. Δεν γίνεται. Είναι σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια και στην ανθρώπινη φύση. Δεν χρειάζεται να το ‘χεις βιώσει για να νιώσεις αναγούλα με αυτή τη δήλωση» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και συνέχισε: «Θεωρώ ότι σε κάτι τόσο ακραία πράγματα, που ξεγλιστράνε από το στόμα κάποιων ανθρώπων. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, δεν τον έχω συναντήσει ποτέ αλλά είμαι ένας άνθρωπος που σοκαρίστηκε ακραία από αυτή τη δήλωση. Ο ίδιος είπε ότι παρερμηνεύτηκαν τα λόγια του, στην τελική αν εννοούσε κάτι άλλο γιατί δεν μας το είπε; Δεν άφησε περιθώριο παρερμηνείας».

«Η κάθε μέρα που κερδίζεις με τον άνθρωπό σου, που ξέρεις ότι τον χάνεις, ότι φεύγει από τα χέρια σου, έχει σημασία. Σου δίνει η επιστήμη άλλη μία μέρα. Αυτή η κάθε μέρα αξιολογείται αυτή τη στιγμή σε χρήματα, τα οποία δουλεύοντας όλη σου τη ζωή, τα δίνεις σε αυτό το κράτος, με την ελπίδα ότι θα σου δώσει άλλη μία μέρα» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Εμείς ως κράτος δεν δίνουμε το δικαίωμα στους ανθρώπους που υποφέρουν μέσα στον καρκίνο και πονάνε να βάλουν τέλος στη ζωή τους. Όμως, έχουμε το θράσος να λέμε ότι, εάν το αποφασίσουμε εμείς, τότε οκ. Εγώ μέσα από την περιπέτεια της μητέρας μου γνώρισα ανθρώπους που οι ίδιοι οι γιατροί τούς είχαν πει ότι δεν έχουν ελπίδα, έχουν 2-3 μήνες ζωής, και τα κατάφεραν. Δεν μπορείς να περιμένεις από τον γιατρό να κλαίει πάνω από το κρεβάτι της μητέρας σου, αλλά όχι να σου λέει ότι πρέπει να τραβάμε κόκκινες γραμμές. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στις δημόσιες τοποθετήσεις μας, ειδικά σε τέτοια ζητήματα» κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ