Ξέφυγε ο Κάνιε Γουέστ: Σέρβιρε σούσι πάνω σε… γυμνές γυναίκες στο πάρτι γενεθλίων του

Ξέφυγε ο Κάνιε Γουέστ. Το πάρτι των 46ων γενεθλίων του ράπερ είχε σίγουρα την… «υπογραφή» του, καθώς περιλάμβανε πολλές εκκεντρικότητες, συμπεριλαμβανομένης της απόφασής του να σερβίρει σούσι και σασίμι πάνω σε γυμνά γυναικεία σώματα.

O ράπερ, συμπεριέλαβε την ιαπωνική πρακτική, που ονομάζεται nyotaimori, στο πάρτι του τη νύχτα του Σαββάτου προς τέρψιν των διασημοτήτων που παρέστησαν, συμπεριλαμβανομένης της 9χρονης κόρης του, Νορθ σύμφωνα με το pagesix.com.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, βρήκαν την πράξη άκρως μισογυνιστική.

  • «Το να αντιμετωπίζεις μια γυναίκα σαν ένα πιάτο είναι κάπως μισογυνιστικό», έγραψε κάποιος στο Twitter.
  • «Σε ποιον ΚΟΣΜΟ αντιμετωπίζουμε τις γυναίκες σαν αντικείμενα για ανδρική κατανάλωση (κυριολεκτικά) δεν είναι μισογυνισμός;» διερωτήθηκε ένας άλλος.
  • «Wtf… γίνεται όλο και πιο παράξενος κάθε μέρα» έγραψε ένας τρίτος.

Άλλοι αστειεύτηκαν ότι η πρωταγωνίστρια του «Sex and the City» Σαμάνθα Τζόουνς «το έκανε πρώτη» το 2008 στην πρώτη ταινία της σειράς.

Το ιδιωτικό πάρτι περιλάμβανε τη «σύζυγο» του Γουέστ, Μπιάνκα Σενσόρι, την οποία έχει «παντρευτεί» σε τελετή που δεν είναι αναγνωρισμένη νομικά.

Κάποια στιγμή, η Νορθ, που έβγαλε τη γλώσσα της στην κάμερα, βιντεοσκοπήθηκε να παίρνει διστακτικά ένα κομμάτι ωμό ψάρι – από μια πιατέλα, όχι από τις προαναφερθείσες γυναίκες – και να προσπαθεί να ταΐσει τη Σενσόρι, η οποία πάντως δεν έδειξε να ενδιαφέρεται για σνακ.

Νωρίτερα το βράδυ, το μεγαλύτερο παιδί του Γουέστ φωτογραφήθηκε πιασμένο χέρι-χέρι με τη Σενσόρι, καθώς έπαιρναν τον δρόμο τους στο πάρτι του ράπερ ονόματι «All of the Lights».

Η 9χρονη ακολούθησε τα… δημιουργικά βήματα του πατέρα της στην εκδήλωση, έχοντας μακιγιάρει το πρόσωπό της με ψεύτικο αίμα(!), ενώ φορούσε τις λαστιχένιες μπότες που φοράει και ο ράπερ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ