Winehouse: Δεν μπορούσα να σώσω την κόρη μου

Winehouse: Δεν μπορούσα να σώσω την κόρη μου

Η Janis, μητέρα της εξαρτημένης και αδικοχαμένης, Amy Winehouse, εξομολογείται και αποκαλύπτει στο βιβλίο της τις άγνωστες πτυχές και τη μέρα πριν τον θάνατο της.

“Η Amy ήταν ένας από εκείνους τους σπάνιους ανθρώπους που ασκούσε επιρροή στους διπλανούς της. Ήδη από το ξεκίνημα της ζωής της, όταν ήταν μωρό, έκανε φασαρία και φώναζε και παράλληλα έμοιαζε φοβισμένη και ευαίσθητη. Ήταν ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων, εξαιτίας των οποίων κάποιες φορές γινόταν αξιολάτρευτη και κάποιες φορές ανυπόφορη” αναφέρει στο βιβλίο η μητέρα της Janis.

To μόνο που ενδιέφερε την Amy ήταν να μην καταλήξει στο μέσο όρο. “Μαμά, μισώ την μετριότητα, Ποτέ δεν θέλω να ανήκω εκεί” εκμυστηρευόταν στη μητέρα της. “Η Amy μπορεί να ήταν οτιδήποτε, αλλά ποτέ δεν υπήρξε μετριότητα. Διέθετε ένα τεράστιο ταλέντο και το έσπρωξε στα άκρα, όπως ακριβώς έσπρωξε στα άκρα το σώμα της και τη ζωή της. Στο μυαλό της ήταν ανίκητη, αλλά στην πραγματικότητα ήταν όσο ευάλωτη είμαστε όλοι μας” λέει η μητέρα της Amy.

Από το 2006 οι εξαρτήσεις είχαν αρχίσει να την καθορίζουν. “Έβλεπα το μικροκαμωμένο της σώμα να αποσυντίθεται και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γι΄ αυτό. Ήμουν πλέον απελπισμένη. Μπορούσα να της τηλεφωνώ και να την επισκέπτομαι, αλλά δεν μπορούσα να τη σώσω. Ήξερα πως αν προσπαθούσα θα χανόμουν κι εγώ μαζί της”.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ