Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας: Απάντησαν στις φήμες που τους θέλουν να έχουν αρραβωνιαστεί

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου μίλησαν η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας. Το ερωτευμένο ζευγάρι, κατά την διάρκεια των δηλώσεών του, απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες που τους θέλουν να έχουν αρραβωνιαστεί.

«Έχω σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος και έχω δουλέψει πολλά χρόνια σε παιδότοπο και σε παιδικό σταθμό και ήμουν και δασκάλα χορού σε παιδάκια. Τα παιδιά τα αγαπώ πάρα πολύ. Θα ήθελα να κάνω παιδί με τον Σπύρο κάποια στιγμή.

Έχει τα πάντα, είναι πολύ καλός σύντροφος, είναι πολύ καλός στην δουλειά του, είναι πολύ καλός άνθρωπος και θα γίνει πολύ καλός πατέρας. Όσα έχουμε συζητήσει για το πώς θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, συμφωνούμε σε όλα. Δεν μου χαλάει χατίρι ποτέ», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας είπε: «Της αξίζουν τα μέγιστα. Εδώ που φτάσαμε, μόνο φήμες δεν θα είναι αυτό. Φτιάχτηκε το σπίτι, μένουμε μαζί, τα πάντα είναι τέλεια. Η συγκατοίκηση άψογη. Είναι τόσο αυτάρκης, τόσο ικανοποιημένη με τα πιο απλά πράγματα… Ένα τριαντάφυλλο να της χαρίσεις. Δεν υπάρχουν απαιτήσεις παράλογες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ