“Βόμβα” από τον Γιώργο Θεοφάνους: Αν ανοίξει η “υπόθεση τραγούδι” θα ακουστούν πολύ χειρότερα πράγματα

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα «Το Πρωινό», βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο γνωστός συνθέτης και μουσικός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, σχετικά με τις παρενοχλήσεις που έχουν βιώσει άνδρες και γυναίκες ηθοποιοί στον εργασιακό τους χώρο.

“Αν ανοίξει η “υπόθεση τραγούδι” θα ακουστούν πολύ χειρότερα πράγματα. Ξέρω, δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Σαφέστατα ξέρω για ανθρώπους που μπορεί να ζουν ή να μην ζουν. Οι μαγαζάτορες, οι μαέστροι, οι τραγουδιστές μεταξύ τους, η μεγάλη φίρμα με τη μικρή φίρμα, ποια η διαφορά με τους ηθοποιούς; Στη δουλειά τη δικιά σας; Στα κανάλια μέσα;”, τόνισε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Στη συνέχεια εξήγησε γιατί έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα παρενόχλησης παιδιών αφού εδώ και 12 χρόνια είναι πρέσβης του Hope for children.

«Προσπαθούσαμε να φέρουμε εδώ νόμους που στην Κύπρο έχουν ψηφιστεί. Δυστυχώς κάποιοι από τους βουλευτές δεν έκαναν τίποτα για αυτό. Πολλές φορές έχουμε βρεθεί μπροστά σε πόρτες θυτών που ήταν δικαστές, γυμναστές, καθηγητές. Έχω περίπτωση παιδιού στην Κύπρο που το έφερνε η μαμά του και δεν μιλούσε, ήταν 6 χρονών. Το κακοποιούσε ο πατέρας του, δικαστής. Έχουν φτάσει στα αυτιά μου πολλές ιστορίες αλλά δεν μπορώ να βγω να κατονομάσω. Αν αποφασίσει κάποιος να το κάνει θα πάω ως μάρτυρας. Έχω δει πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια. 1 στα 5 παιδιά είναι κακοποιημένο, στην Ελλάδα -δεν μιλάμε για τη Ζιμπάμπουε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ