Βίσση: “Πλάκα έχει ο τίτλος της γιαγιάς”

Βίσση: “Πλάκα έχει ο τίτλος της γιαγιάς” 

Η Άννα Βίσση, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μιλά για τους “Δαίμονες”, για τον έρωτα  αλλά και για το γεγονός ότι σε λίγους μήνες θα γίνει γιαγιά…

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξή της…

 

Όταν είχε πρωτοπαρουσιαστεί ( η παράσταση Δαίμονες), ήταν μια πρωτοποριακή ροκ όπερα. Τι είναι αυτό που κάνει πρωτοποριακό το συγκεκριμένο έργο δύο δεκαετίες μετά;

Αυτό πραγματικά μπορεί να το απαντήσει καλύτερα το κοινό που κατακλύζει το “Παλλάς” κάθε βράδυ και στο τέλος αισθάνεται να σηκωθεί όρθιο για να χειροκροτήσει την παράσταση. Τα λόγια μου αυτά δεν είναι υπερβολές. Είναι αλήθεια και γι’ αυτό αισθανόμαστε όλοι ευγνώμονες.

Ό,τι αξίζει κρατάει στο χρόνο και σου δίνει το δικαίωμα να το ξαναπαρουσιάσεις με νέα διάθεση και καινούργιες ιδέες. Πίστεύω, δε, ότι η υπέροχη μουσική των “Δαιμόνων” σε συνδυασμό με τη δυνατή ιστορία, θα κρατήσει στο χρόνο και δεν αμφιβάλλω ότι ύστερα από χρόνια θα ανέβουν με άλλες ομάδες καλλιτεχνών. μακάρι, να ζω να το δω κι εγώ ανάμεσα στο κοινό.

 

Τι θα έλεγες για τη σχέση σου με τον Νίκο Καρβέλα;

Αυτό είναι, στα αλήθεια, ένα ολόκληρο βιβλίο που πολύ θα ήθελα να γράψω μια μέρα… Για τώρα αρκούμαι στη “σχέση ζωής” με θέμα της τη μουσική.

 

Ο έρωτας σήμερα τι μέρος της ζωής σου αποτελεί;

Ένα μικρό άδειο κομμάτι που ελπίζει να γεμίσει με κάτι σημαντικό και συναρπαστικό.

 

Σήμερα τι σε κάνει να αισθάνεσαι καλά, τι σε αναγεννά;

Η κόρη μου και ο γιος της που έρχεται.

 

Πώς σου φαίνεται ο τίτλος της γιαγιάς;

Πλάκα έχει…

 

Ποιο είναι το τίμημα της μεγάλης καριέρας;

Με το χέρι στην καρδιά κανένα! Τιμή είναι μόνο.

 

Πηγή: Tv Glam

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ