Βίκυ Σταυροπούλου: Γύρισα αυτόµατα και είπα: «Παναγία µου, τι λέω;»

Για την κόρη της Δανάη Μπάρκα αλλά και τη σχέση της με τον φίλο και συνεργάτη της, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, μίλησε μεταξύ άλλων η Βίκυ Σταυροπούλου σε συνέντευξή της στο Secret.

«Είναι µεγάλη ασφάλεια για µένα να είµαι µε τον Χρήστο στη σκηνή, γιατί είσαι µε έναν άνθρωπο που αγαπάς, έχεις έναν κοινό κώδικα. Εννοείται ότι µε αυτόν τον άνθρωπο θα έχεις και τις προστριβές, γιατί µε αυτόν νιώθεις την οικειότητα», ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία φέτος συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι».

Η Βίκυ Σταυροπούλου παραδέχεται ότι έχει πάθει το λεγόμενο «σεντόνι» ενώ βρίσκεται στη σκηνή. «Έχω πάθει, και µάλιστα το έπαθα τη δεύτερη χρονιά, που είναι ανησυχητικό. Ηθελα να πω µια φράση και δεν µου ερχόταν µε τίποτα. Και εκεί µπορεί να πάθεις πανικό. Εγώ το µοιράζοµαι µε τον κόσµο. ∆ηλαδή, γύρισα αυτόµατα και είπα: «Παναγία µου, τι λέω;», χειροκρότησαν οι άνθρωποι, συνήλθα και προχώρησα παρακάτω».

Τέλος, σε ερώτηση για τις επιθέσεις που δέχεται συχνά η κόρη της, Δανάη Μπάρκα, με αφορμή τις δημόσιες τοποθετήσεις ή την εικόνα της, η Βίκυ Σταυροπούλου τόνισε:

«∆εν µε ενοχλεί τίποτα. Έχω μεγαλώσει πολύ για να µε ενοχλούν τα σχόλια των άλλων. Για το παιδί κάθε µάνα στεναχωριέται άµα ακούει κάτι που δεν της αρέσει, αλλά πρέπει να ξέρεις πως και εγώ, που δεν είχα µαµά την τάδε ή µπαµπά τον τάδε, επίσης τα άκουγα, γιατί ο κόσµος πάντα, όταν ένας άνθρωπος προοδεύει και εξελίσσεται, θα είναι καχύποπτος».

«Κυρίως ο κόσµος που δεν τα έχει καταφέρει θα θεωρεί ότι κάτι γινόταν και ο άλλος πέτυχε», τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η ηθοποιός αναφέρει ότι δεν της έχουν κάνει κακό τα κιλά της. «Όσο δεν παίρνω χάπια, δεν έχω ζάχαρο, δεν έχω χοληστερίνη, δεν έχω θέματα υγείας, δεν με απασχολεί, γιατί δεν μου έχει κάνει πουθενά κακό. Δεν στάθηκαν εμπόδιο ποτέ τα κιλά μου, ούτε στην εργασία μου ούτε στην προσωπική μου ζωή»,

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ