Βίκυ Κάβουρα: Τις πρώτες μέρες έκλαιγα πολύ – Η αγωνία για την οικογένειά της – ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε η Βίκυ Κάβουρα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το πως ξεκίνησε η αγάπη της με το tik tok, και για την σχέση της με τις δουλειές του σπιτιού, την περιπέτεια υγείας της μητέρας της αλλά και την επιστροφή του «Just the 2 of us» στους τηλεοπτικούς δέκτες.

«Το tik tok το είχα αρκετά χρόνια πριν αλλά μετά το ξέχασα. Για να βρω ένα κίνητρο να σκουπίσω, παίζω και ένα tik tok. Δεν κάνω δουλειές, κάνω ζημιές. Τις πρώτες μέρες έκλαιγα πολύ, μην πάθει κάτι η οικογένειά μου. Η μαμά μου είναι νοσηλεύτρια και αρρώστησε μόλις ξεκίνησε ο ιός με λοίμωξη του αναπνευστικού, οπότε πέρασα δύσκολα. Τώρα είναι καλύτερα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα.

«Το πως έχει διαλέξει ο καθένας να διαχειριστεί τον χρόνο του την περίοδο της καραντίνας, σημαίνει πάρα πολλά για το χαρακτήρα του. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, στις 21 του μήνα ξεκινάμε και νομίζω ότι θα έχουμε τριπλάσια χαρά. Είμαστε μόνο αγάπη και φόβος, και ό,τι επιλέξει να καλλιεργήσει ο καθένας είναι ο χαρακτήρας του», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ