Βίκυ Καγιά: Τι απαντά στο unfollow της Έλενας Χριστοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά ήταν το πρωί της Δευτέρας η Βίκυ Καγιά. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τις αποφάσεις που πήρε εν μέσω κορονοϊού αλλά και για την κόντρα της με την Έλενα Χριστοπούλου.

«Είναι μία εποχή παράξενη και για τις ανθρώπινες σχέσεις. Επειδή μένεις πάρα πολύ στο σπίτι και επειδή δεν μπορείς να έρθεις κοντά με κανέναν που αγαπάς, είτε στο επαγγελματικό είτε σε φιλικό είτε στο προσωπικό κομμάτι, σκέφτεσαι τι σημαίνει ο άλλος για σένα. Σου έχει λείψει; Και όταν ήσασταν κοντά, άξιζε να είστε κοντά; Ήταν αληθινή αυτή η σχέση, ήταν προσποιητή; Έχω καταλήξει σε διάφορα συναισθήματα καινούρια, τα οποία μου αρέσουν. Έχω πάρει διάφορες αποφάσεις», δήλωσε η Βίκυ Καγιά.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει ενοχληθεί ή απογοητευτεί από ανθρώπους και συμπεριφορές, η Βίκυ Καγιά απάντησε ότι «όχι, είναι πολύ δύσκολο να ενοχληθώ ή να απογοητευτώ γιατί είμαι δημοκρατικός άνθρωπος. Δεν έχω κάνει κακό και δεν έχω αδικήσει ποτέ κανέναν. Αυτό συνεπώς, με κάνει και νιώθω ελεύθερη. Δεν έχω δώσει ποτέ μια κακή συμπεριφορά, ένα κακό συναίσθημα, ένα κακό σχόλιο. Οπότε, όποιος θέλει να το κάνει απέναντί μου δεν μπορεί να με αγγίξει, είναι δική του επιλογή».

«Αυτό δεν μου αρέσει γιατί ψέματα δεν θέλω να λέω. Ξαφνικά ένα ωραίο πρωί να με παίρνουν τηλέφωνο και να μου λένε “Βίκυ έχει συμβεί αυτό”. Δεν μου αρέσει όχι γιατί ξαφνικά βρίσκομαι σε μία αντιπαράθεση στην οποία δεν έχω πάρει ποτέ μέρος, άρα δεν θεωρείται αντιπαράθεση. Εγώ είμαι απλός παρατηρητής και έτσι θα ήθελα να παραμείνω. γιατί δεν έχω κανένα κακό συναίσθημα και δεν έχω κάτι κακό να πω», πρόσθεσε.

Όσον αφορά το unfollow της Έλενας Χριστοπούλου, η Βίκυ Καγιά τόνισε τα εξής: «Αν κάποιος θέλει στη συγκεκριμένη περίπτωση να με κάνει unfollow, έχει το δικαίωμα γιατί πολύ πιθανό να μη με συμπαθεί. Από την άλλη, εγώ δεν μπορώ να νιώσω άσχημα γι’ αυτό, γιατί δεν έχω κάτι κακό μέσα μου. Δεν έχω σκεφτεί να πάρω τηλέφωνο γιατί ποτέ δεν είχαμε μια τέτοια φιλική σχέση. Είχαμε μια σχέση σαν γνωστές χρόνια, και μέσα από τη δουλειά, η οποία μέσα στο GNTM έγινε λίγο πιο ζεστή και δεν σου κρύβω ότι είχαμε πάρα πολύ ωραίες στιγμές και γελάγαμε στα γυρίσματα και αγαπημένες στιγμές μεταξύ μας. Τώρα, τι έχει προκύψει, για ποιο λόγο έχει γίνει όλο αυτό, ειλικρινά, το λέω με το χέρι στην καρδιά, δεν ξέρω να σου πω. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν έχω κανένα θέμα. Δεν έχω ούτε πόνο, ούτε χαιρεκακίες στην καρδιά μου, είμαι μια χαρά με αυτό το πράγμα, συνεχίζω να την ακολουθώ και της εύχομαι να είναι μόνο καλά και ευτυχισμένη».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ