Βίκυ Φλέσσα: Υπάρχει το «άσφαλτος», πρέπει να το πιστώσουμε αυτό στην Άντζελα Δημητρίου

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή έδωσε η Βίκυ Φλέσσα. Η δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα λάθη που κάνουμε στην ελληνική γλώσσα, αλλά και για την λέξη «άσφαλτος» που στο παρελθόν είχε χρησιμοποιήσει η Άντζελα Δημητρίου.

«Η εκπομπή μου «Σε προσκυνώ γλώσσα» είναι μοναδική εκπομπή για τη γλώσσα. Εννοώ η μοναδική στην ελληνική τηλεόραση. Κακομεταχειριζόμαστε τη γλώσσα μας. Ευθύνεται και το διαδίκτυο, δηλαδή η σχέση μας με την τεχνολογία.

Δεν βάζουμε τόνους πολλές φορές, χρησιμοποιούμε πάρα πολλές εκφράσεις στα αγγλικά, χρησιμοποιούμε αγγλικούς χαρακτήρες. Κάνουμε πολλά λάθη στην τρίτη κλίση. Το θέμα δεν είναι το λάθος. Δεν υπάρχει άνθρωπος αλάνθαστος, άσφαλτος, το έχουμε ξαναπεί ότι είναι σωστή η λέξη. Υπάρχει το «άσφαλτος», πρέπει να το πιστώσουμε αυτό στην Άντζελα Δημητρίου», ανέφερε η Βίκυ Φλέσσα.

Σχετικά με τις προτάσεις που έχει δεχθεί από τα ιδιωτικά κανάλια, είπε: «Μου έχουν γίνει προτάσεις από ιδιωτικά κανάλια. Μου έχουν προτείνει να παρουσιάσω ριάλιτι. Δύο φορές έχω δεχθεί αυτή την πρόταση. Δεν μετάνιωσα που δεν πήγα στην ιδιωτική τηλεόραση, αν με ενδιέφεραν τα χρήματα θα έκανα άλλη δουλειά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ