ΒΙΝΤΕΟ-Ο Prison Break αποκαλύπτεται

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Prison Break αποκαλύπτεται

 

Πριν από λίγα χρόνια, είχε καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό σε όλο τον πλανήτη, προσπαθώντας να βγάλει τον αδερφό του από την φυλακή. ‘Εγινε star και τώρα δηλώνει “προσπάθησα να αυτοκτονήσω όταν ήμουν 15 ετών”…

O λόγος για τον Wentworth Miller, που έγινε γνωστός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Michael στη σειρά “Prison Break”.

Ο ηθοποιός που απέχει εδώ και δύο χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα, παραδέχθηκε πριν από ένα μήνα στο Film Festival του St. Petersburg ότι είναι gay. Μετά από αυτή την αποκάλυψη, που τον “βάραινε” χρόνια, μόλις πριν από λίγες ώρες αποκάλυψε ότι όταν 15 ετών έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Δήλωσε: “Την πρώτη φορά που προσπάθησα να αυτοκτονήσω  ήμουν 15 ετών. Περίμενα μέχρι την στιγμή, που η οικογένειά μου θα έφευγε για το σαββατοκύριακο. Ήμουν ολομόναχος στο σπίτι και κατάπια ένα μπουκάλι χάπια”.

Στη συνέχεια, δήλωσε: “Όταν κάποιος με ρώτησε αν αυτό ήταν μια κραυγή για βοήθεια, απάντησε όχι, γιατί δεν το είχα πει σε κανέναν. Ζητάς βοήθειας, αν πιστεύεις ότι υπάρχει βοήθεια για να ζητήσεις”.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι ενώ είχε πολλές ευκαιρίες να μιλήσει για την ομοφυλοφιλία του αποφάσισε να μην το κάνει, τονίζοντας ότι όταν σκέφτηκε να το κάνει, σκέφτηκε τις συνέπειες στην καριέρα του. 

Τελικά, η πίεση ήταν πολύ μεγάλη και το 2011 αποφάσισε να σταματήσει την υποκριτική.

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγησή του…

 

Ο Wentworth Miller αποκάλυψε ότι είναι gay πριν από ένα μήνα. Και το αποκάλυψε κάπως έτσι…

 

 

Πηγή βίντεο: tmz.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ