ΒΙΝΤΕΟ-Ντιάζ: «Κάντε έρωτα όχι μπότοξ»

ΒΙΝΤΕΟ-Ντιάζ: «Κάντε έρωτα όχι μπότοξ»

Πολλές αποκαλύψεις κάνει στο βιβλίο της η ηθοποιός Καμερόν Ντιάζ που ομολογεί ότι στο παρελθόν έκανε μπότοξ και δεν θα ξανάκανε ποτέ.

Η Καμερόν Ντιάζ μίλησε σε συνέντευξη που έδωσε για το βιβλίο της με απόλυτη ειλικρίνεια και περιέγραψε με μελανά χρώματα την περίοδο που είχε κάνει μπότοξ. «Θέλησα να διορθώσω λίγο τις ρυτίδες μου, ξέρεις λίγο εδώ, λίγο εκεί…» λέει στη δημοσιογράφο και συνεχίζει: «το αποτέλεσμα όμως δεν μου άρεσε. Το πρόσωπό μου φαινόταν περίεργο. Προτιμώ να είμαι εγώ που μεγαλώνω κι όχι κάποια άλλη που δεν αναγνωρίζω».

Μάλιστα ομολογεί ότι αγαπά τις ρυτίδες της: «Τις αγαπώ, δεν τις φοβάμαι πλέον» και επισήμανε ότι οφείλονται στο γεγονός ότι γελάει συνεχώς κάτι που συστήνει ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να παραμείνουν νέοι. Όπως γράφει στο βιβλίο της, αν κάποιος θέλει να είναι νέος για πάντα αρκεί να κάνει καλή διατροφή, να γυμνάζεται, να πίνει  πολύ νερό, να γελάει και να κάνει σεξ πολύ συχνά».

«Τα οπίσθιά μου είναι σίγουρα πολύ πιο ψηλά από ότι ήταν όταν ήμουν στα 20», λέει η Κάμερον στο βιβλίο της και συνεχίζει «η ζωή γίνεται πολύ καλύτερη όσο μεγαλώνεις. Δε θα ήθελα να ήμουν 20. Νιώθω καλύτερα από ποτέ: πιο δυνατή, πιο ικανή και πιο ξεκάθαρη».

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ