ΒΙΝΤΕΟ-Moore και Ashton και πάλι μαζί

ΒΙΝΤΕΟ-Moore και Ashton και πάλι μαζί

 

Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις της Demi Moore με τον πρώην σύζυγό της Ashton Kutcher, δεν ήταν καθόλου καλές, μετά το χωρισμό τους.

Η Demi Moore είχε πάθει κατάθλιψη, είχε νοσηλευτεί σε κλινική απεξάρτησης μετά την κατάρρευσή της, είχε απομονωθεί σε έναν επίγειο παράδεισο για να ξεχαστεί και πήγαινε σε συνεδρίες αυτοθεραπείας.

Ο Ashton Kutcher, βέβαια, δεν έδειξε να συγκινείται και πολύ, αφού βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της πιο sexy γυναίκα για το 2012, την Mila Kunis και φημολογείται ότι ο έρωτάς τους θα επισφραγιστεί με γάμο, που θα γίνει πολύ σύντομα.

Κι όμως, η Demi Moore και ο Ashton το βράδυ της Δευτέρας ήταν μαζί, κάτι που προκαλεί εντύπωση, αν αναλογιστεί κανείς τις κακές σχέσεις που έχουν.

Οι παπαράτσι, που είναι η σκιά των διασήμων, απαθανάτισαν την Demi Moore και τον Ashton στο αεροδρόμιο Burbank. Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί βρέθηκαν στο ίδιο συνέδριο στην Καλιφόρνια και η έκπληξη είναι ότι βρέθηκαν στην ίδια πτήση και φαίνεται, ότι οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί, όσο αυτό είναι δυνατό. 

Βέβαια, στους παπαράτσι, δεν είπαν λέξη…

 

Πηγή βίντεο :tmz.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ