ΒΙΝΤΕΟ-Κούγιας για Σάσα Σταμάτη: Λίγες λέξεις αρκούν…

ΒΙΝΤΕΟ-Κούγιας για Σάσα Σταμάτη: Λίγες λέξεις αρκούν…

Ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε στη συνέντευξή του “επικίνδυνη προσωπικότητα” την δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Η εκπομπή “Μελέτησέ το” ήρθε σε επικοινωνία με τον γνωστό ποινικολόγο για να μιλήσει για αυτό.

Ειδικότερα ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει στη συνέντευξή του στο περιοδικό “OK!”:

«Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι η σύζυγος και μητέρα των παιδιών μου θα μπορούσε να είναι παρουσιάστρια ενός πρωινού προγράμματος. Δεν μπορούσα να καταλάβω πώς, ενώ είχε την ευκαιρία με εμένα να φάει μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να γνωρίσει τον Πατριάρχη, να συνομιλήσει με τους ισχυρότερους επιχειρηματίες της χώρας, εκείνη ήθελε να κάνει εκπομπή με τον Παπανώτα. Δεν μπορούσα να βλέπω το σπίτι μας να είναι γεμάτο πανελίστες και δεν σου κρύβω ότι κάποια στιγμή έφτασα στο σημείο να φερθώ στη Σάσα Σταμάτη όπως αξίζει στην αληθινή προσωπικότητά της, που είναι κατά την κρίση μου, μια πολύ επικίνδυνη προσωπικότητα. Γιατί από τη μία ξεσήκωνε την Εύη και της έλεγε ότι μπορεί να γίνει παρουσιάστρια αντάξια της Μενεγάκη και ότι εγώ τη σταματάω και από την άλλη μου έστελνε μηνύματα όπου μου έγραφε: “Συμφωνώ απόλυτα με τις αντιρρήσεις σας. Μακάρι να είχα και εγώ στη ζωή μου έναν σύζυγο σαν και εσάς”.

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε στην Ελεονώρα Μελέτη για την Σάσα Σταμάτη: “Δεν περίμενα καν να συμπεριληφθεί στη συνέντευξη αυτό. Ήταν μια ελεύθερη συζήτηση, όπου έγινε μια αναφορά στη συγκεκριμένη προσωπικότητα. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Πολλές φορές λίγες λέξεις αρκούν για να περιγραφεί μια προσωπικότητα”.

 

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή “Mελέτησέ το”:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ