ΒΙΝΤΕΟ-Έτσι ο Robin Thickie διεκδικεί πίσω τη γυναίκα του

ΒΙΝΤΕΟ-Έτσι ο Robin Thickie διεκδικεί πίσω τη γυναίκα του

Κλαίει και παρακαλάει για να γυρίσει πίσω η σύζυγός του και να τον συγχωρέσει. Το νέο του άλμπουμ έχει τίτλο “Paula”, δηλαδή το όνομά της, ενώ στο βίντεο κλιπ περιλαμβάνονται όλα τα μηνύματα που της στέλνει…

Η ιστορία της σχέσης τους έχει ως εξής: Ο τραγουδιστής με την ηθοποιό Paula Patton, γνωρίστηκαν όταν ήταν έφηβοι σ’ ένα κλαμπ στο Λος Άντζελες. Λίγα χρόνια αργότερα έγιναν ζευγάρι και το 2005 παντρεύτηκαν. Πέντε χρόνια αργότερα ήρθε στον κόσμο ο γιος τους.

To 2013, ύστερα από μία σειρά “άτακτων” εμφανίσεων του Robin Thickie, όπως αυτή με τη Miley Cyrus στα MTV Video Music Awards όπως και το γνωστό βίντεο κλιπ του με γυμνά μοντέλα, φούντωσαν οι φήμες ότι ο τραγουδιστής είχε ερωτικές επαφές με άλλες γυναίκες.

Έτσι αρχές του 2014, το ζευγάρι ακολούθησε χωριστούς δρόμους κάτι που ο τραγουδιστής δεν άντεξε και αποφάσισε να διεκδικήσει πίσω τη γυναίκα του.

Από τότε λοιπόν, με κάθε ευκαιρία παρακαλάει για συγχώρεση. 

Ξέσπασε σε κλάματα πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Fairfax, εξηγώντας στους θεατές “Για εσάς που δε το γνωρίζετε, εγώ και η σύζυγός μου χωρίσαμε. Αλλά θέλω όλοι εδώ να γνωρίζετε ότι προσπαθώ να φέρω πίσω το κορίτσι μου”.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Το ίδιο έκανε και λίγες εβδομάδες αργότερα σε άλλη συναυλία στο Madison Square Garden.

Και τώρα το νέο του τραγούδι που κυκλοφορεί το έγραψε ο ίδιος για τη σύζυγό του. Στο βίντεο κλιπ περιλαμβάνονται όλα τα μηνύματα που αντάλλαξαν μεταξύ τους με τον ίδιο να την παρακαλάει να γυρίσει πίσω…

Δείτε το βίντεο

ΠΗΓΗ: The Daily Beast

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ