ΒΙΝΤΕΟ-Έκανε πωλήσεις ρεκόρ μέσω iTunes

ΒΙΝΤΕΟ-Έκανε πωλήσεις ρεκόρ μέσω iTunes

Χαμό στο διαδίκτυο προκάλεσε ένα νέο άλμπουμ που μόλις κυκλοφόρησε προκάλεσε χάος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι πωλήσεις του μέσω iTunes εκτοξεύθηκαν.

Αν και κυκλοφόρησε την Παρασκευή, το νέο άλμπουμ της Μπιγιονσέ που φέρει απλώς το όνομά της ως τίτλο «Beyonce» , έκανε μέσα σε τρεις μόλις ώρες πωλήσεις που έφτασαν τα 80.000 αντίτυπα.

Το άλμπουμ ήταν μια έκπληξη, ενόψει εορτών, όπως είπε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια. Η 32χρονη διάσημη σταρ αποφάσισε να διοχετεύσει τη μουσική της έτσι ώστε να έχει πιο άμεση επαφή με τους θαυμαστές της. Αφού ανακοινώθηκε η νέα κυκλοφορία, το άλμπουμ έγινε άμεσα διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο μέσω των iTunes. «Υπάρχουν τόσα πολλά που μπαίνουν ανάμεσα στη μουσική, τον καλλιτέχνη και τους θαυμαστές», δήλωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια. «Ήθελα να μην γνωρίζει κανείς εκ των προτέρων πότε θα κυκλοφορήσει η νέα μου δουλειά». Όπως είπε, με την κίνηση αυτή ήθελε να αφήσει τους θαυμαστές της να ακούσουν πρώτα τα νέα της τραγούδια και ύστερα να σχηματίσει ο καθένας τη δική του άποψη.

Το νέο άλμπουμ με τίτλο «Beyonce» περιλαμβάνει 14 ολοκαίνουρια τραγούδια και 17 βίντεο.

Δείτε τι λέει η ίδια στο βίντεο που ακολουθεί

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ