Βασίλισσα Ελισάβετ: Πώς ήταν στα 25 της χρόνια – Στη δημοσιότητα σπάνιες ΦΩΤΟ

Στιγμές από ένα παρελθόν που ελάχιστοι γνώριζαν έρχονται στη δημοσιότητα. Ανέκδοτες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν πτυχές της βασίλισσας Ελισάβετ που μόνο ο στενός της περίγυρος γνωρίζει, θα περιληφθούν σε σειρά του ITV

“The Queen Unseen”, η οποία ξεκινά να προβάλλεται από την Πέμπτη για να τιμήσει τα 95 γενέθλια της βασίλισσας στις 21 Απριλίου.

Σε μια φωτογραφία απεικονίζεται να γελά ευτυχισμένη με τον σύζυγό της ενώ βρίσκονται σε έλκηθρο στον Καναδά το 1951. Η 25χρονη Ελισάβετ σε λίγους μήνες θα έχανε τον πολυαγαπημένο της πατέρα, βασιλιά Γεώργιο Στ’.

Άλλες φωτογραφίες χρονολογούνται από το 1953 όπου η βασίλισσα κρατά κάμερα ενώ κάνει περιοδεία στη Νέα Ζηλανδία, ενώ άλλη φωτογραφία καταγράφει μια στιγμή μαζί με μία γελάδα από το κοπάδι της στο Ουίνδσορ το 1992.

Η σειρά, χρησιμοποιώντας ανέκδοτα οικογενειακά βίντεο, ιδιαίτερο ανεπίσημο αρχεία και πρόσφατα ψηφιοποιημένο υλικό από κάποιες από τις 116 χώρες τις οποίες έχει επισκεφτεί, στοχεύει να παρουσιάσει τη βασίλισσας σε διακοπές, ως μητέρα, ως σύζυγο, ως μάγειρα, ως λάτρη των ζώων, ως αγρότισσα αλλά και ειδική ιππέα. Παράλληλα, θα αποκαλύψει τα αληθινά της πάθη και κάποιες από τις απίθανες φιλίες της που έχει σφυρηλατήσει μακριά από τη δημόσια θέα.

σχολίασε κι εσύ