Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Ξαφνική αλλαγή χώρου στην μεγάλη συναυλία της Θεσσαλονίκης – Τι συνέβη με το Καυτανζόγλειο

Η μεγάλη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στις 21 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη άλλαξε ξαφνικά χώρο διεξαγωγής και θα πραγματοποιηθεί τελικά στο γήπεδο της Καλαμαριάς και όχι στο Καυτανζόγλειο, όπως είχε ανακοινωθεί.

Όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια εταιρία «μετά από ρητή εντολή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού άρθηκε αιφνιδιαστικά από την διεύθυνση του Καυτανζόγλειου Σταδίου η άδεια παραχώρησης του για λόγους ανάγκης συμμόρφωσης του σε νέα δεδομένα σχετικά με την ασφάλεια και την προστασία των θεατών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η μεγάλη συναυλία γιορτή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου την Τετάρτη στις 21 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί τελικά στο «Γήπεδο Απόλλωνα Καλαμαριάς» και όχι στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, καθώς μετά από ρητή εντολή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού άρθηκε αιφνιδιαστικά από την διεύθυνση του Καυτανζόγλειου Σταδίου η άδεια παραχώρησης του για λόγους ανάγκης συμμόρφωσης του σε νέα δεδομένα σχετικά με την ασφάλεια και την προστασία των θεατών.

Στις 21 Ιουνίου ο αιώνιος έφηβος γιορτάζει τα 50 χρόνια δισκογραφίας του, σε μια συναυλία – γιορτή στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς που θα κατακλυστεί από τη μουσική ιστορία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την αγάπη του κόσμου που πάντα αγκαλιάζει τα τραγούδια του.

Τα εισιτήρια που αναγράφουν το «Καυτανζόγλειο Στάδιο» ως χώρο συναυλίας, ισχύουν κανονικά με ίδια ώρα προσέλευσης & έναρξης.
Οποίος δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει τη συναυλία στο νέο χώρο διεξαγωγής, παρακαλούμε πολύ να στείλει email έως τις 31 Μαΐου στο [email protected] το εισιτήριο του με εμφανή τον κωδικό κράτησης, ώστε να του επιστραφούν τα χρήματα».

 

O υπεύθυνος της διοργανώτριας εταιρίας Stray Music, Ελισσαίος Πατσέλας μιλώντας στο enikos.gr ανέφερε: «Ήταν μια εξέλιξη που μας ξάφνιασε. Είχαμε στα χέρια μας το παραχωρητήριο του Σταδίου και ξεκινήσαμε την προπώληση για τους χιλιάδες φίλους του Βασίλη που θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την μοναδική γιορτή του. Δυστυχώς εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Οι υπεύθυνοι γνωρίζουν γιατί οδηγηθήκαμε ξαφνικά σε αυτή την απόφαση. Εμείς θα κάνουμε την γιορτή στο γήπεδο της Καλαμαριάς και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι μια μοναδική βραδιά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ