Βασίλης Κούκουρας: Μετά τον «Μάνθο Φουστάνο» νόμιζαν ότι λέω συνέχεια ψέματα

Ο ηθοποιός Βασίλης Κούκουρας,  που έγινε γνωστός σε όλους ως… «Μάνθος Φουστάνος» βρέθηκε καλεσμένος την Πέμπτη (19/10) στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ρόλο στην κωμική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» που τον σημάδεψε.

«Η ιστορία έχει ως εξής. Ο Χάρης Ρώμας μου είχε προτείνει τον ρόλο, αλλά δεν τα είχα βρει οικονομικά με το κανάλι. Προερχόμουν από δύο πολύ μεγάλες επιτυχίες του MEGA, τους “Παράλληλους Δρόμους” και το “Εμείς κι Εμείς” οπότε ζήτησα κάποια χρήματα. Δεν τα βρήκαμε», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως του είχε προταθεί σε εκείνον ο ρόλος του «Μάνθου» και πως μετάνιωσε που απέρριψε τη συγκεκριμένη πρόταση. Ενδεχομένως, όπως είπε ο Βασίλης Κούκουρας, μετά την δική του άρνηση ο ρόλος να προτάθηκε στον Ρένο Χαραλαμπίδη. «Σε αυτό το διάστημα μάλλον πήγε στον Ρένο, δεν ξέρω. Μετά έγιναν δεκτοί οι όροι μου κι έτσι γύρισα. Νομίζω ότι σε αυτό συνέβαλε και ο Χάρης Ρώμας. Δεν ήμουν υπερβολικός, αλλά θεωρούσα ότι αξίζω αυτά τα λεφτά. Να μην υποτιμάμε τους εαυτούς μας», ανέφερε ο ηθοποιός.

Κατά την συνέντευξή του ο ηθοποιός είπε πως «Βέβαια, μετά το “Κωνσταντίνου και Ελένης” είχα το πρόβλημα ότι νόμιζαν ότι έλεγα ψέματα συνέχεια. Υπήρχε πλήρης ταύτιση. Θα έπρεπε να αποδείξω τρεις και τέσσερις φορές αυτό που έλεγα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ