Βασίλης Καρράς: Συγκίνηση στο ετήσιο μνημόσυνο του καλλιτέχνη – «Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τον χαμό του», είπε ο αδελφός του

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε εχθές, Κυριακή (22/12), το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Βασίλη Καρρά.

Βασίλης Καρράς: Λύγισε η σύζυγος του όταν διαβάστηκε το μήνυμά του προς εκείνη

Φίλοι και συγγενείς έδωσαν το «παρών» στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, στο χωριό του καλλιτέχνη, όπου και έγινε το ετήσιο μνημόσυνο.

Ο αδελφός του Βασίλη Καρρά, Δαμιανός Κεσογλίδης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, «Buongiorno», μεταφέροντας τα συναισθήματά του για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ημέρα που ο αγαπημένος καλλιτέχνης απεβίωσε.

Βασίλης Καρράς: Σχεδιάζεται μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία στην μνήμη του καλλιτέχνη – Συγκινεί η οικογένειά του

Οι δηλώσεις του αδελφού του

«Αισθάνομαι μεγάλη στεναχώρια, δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τον χαμό του. Μας λείπει πάρα πολύ. Είμαι συγκινημένος. Πότε πέρασε ένας χρόνος; Είναι σαν εχθές…», είπε ο αδελφός του Βασίλη Καρρά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK