Βασίλης Καρράς: Ο βουβός πόνος του Νότη Σφακιανάκη και το τραγούδι που σκέφτεται να γράψει για το «κολλητάρι» του

Απών από την κηδεία του Βασίλη Καρρά ήταν ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος ωστόσο φρόντισε να στείλει ένα στεφάνι  από λευκά λουλούδια με τη φράση «Αδερφέ θα τα ξαναπούμε», λέγοντας έτσι το δικό του αντίο στον στενό φίλο του.

Βασίλης Καρράς: Το τελευταίο τραγούδι που έγραψε στην Εντατική και θα ερμηνεύσει ο Μακρόπουλος

Ο Νότης Σφακιανάκης και ο Βασίλης Καρράς είχαν μια μακροχρόνια φιλία και όλοι περίμεναν να δουν τον τραγουδιστή στην κηδεία του άρχοντα της νύχτας, με την απουσία του να είναι εκκωφαντική. Ωστόσο, ο Νότης γνώριζε ότι αν εμφανιζόταν όλα τα φώτα της δημοσιότητας θα έπεφταν πάνω του, κάτι που ο ίδιος απεχθάνεται.

Σύμφωνα με την Espresso ο Νότης Σφακιανάκης γνώριζε για τον Γολγοθά που ανέβαινε ο τραγουδιστής που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου .  Στενός συνεργάτης του Βασίλη Καρρά αποκάλυψε στην εφημερίδα πως όλο αυτό το διάστημα που ο λαϊκός τραγουδιστής πάλευε με τον καρκίνο ο Νότης Σφακιανάκης κρατούσε επαφές.

Βασίλης Καρράς: Σπαρακτικές στιγμές στην κηδεία του – Το ουίσκι στο φέρετρο και το τραγούδι για την σύζυγό του

Ο Βασίλης Καρράς σε κάθε τηλεφώνημα του Νότη Σφακιανάκη απαντούσε και μεταξύ τους μιλούσαν για όλα. Ο ίδιος ούτε στιγμή δεν είχε δείξει την κρίσιμη κατάστασή του στον φίλο και συνάδελφο του, όπως άλλωστε έκανε σε όλους. Δεν ήθελε κανείς να στενοχωρηθεί για εκείνον.

Μιλούσαν κυρίως για τα επόμενα σχέδιά τους αλλά και για μια μελλοντική συνεργασία που είχαν ήδη χτίσει στο μυαλό τους και ήταν θέμα χρόνου να υλοποιηθεί. Σε μια από τις κουβέντες τους ο μεγάλος καλλιτέχνης είχε εκμυστηρευτεί στον Νότη Σφακιανάκη και για μια δισκογραφική συνεργασία μεταξύ των δύο. Δεν πρόλαβαν, όμως… 

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο θάνατος του Βασίλη Καρρά ταρακούνησε τον Νότη Σφακιανάκη και δεν αποκλείεται σύντομα να ακούσουμε ένα τραγούδι που θα αναφέρεται στον φίλο του, όπως εκείνο το… «φίλε έφυγε ο Στράτος και παρέλυσε το κράτος».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ