Βασίλης Καρράς: Η ενόχληση της οικογένειάς του με δημοσιεύματα

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο Βασίλης Καρράς. Την ώρα που ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής δίνει γενναία την δική του μάχη, πολλά είναι τα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στην κατάσταση της υγείας του, ενώ μάλιστα είχε διακινηθεί η εσφαλμένη είδηση πως έχει φύγει από την ζωή.

Όσα γράφονται έχουν ενοχλήσει την οικογένεια του τραγουδιστή, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε στη σημερινή (12/10) εκπομπή του πως: «Γνωρίζουμε όλοι και όσοι μιλάμε κι ίσως γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, το θέμα είναι ότι είναι απόλυτα προσωπικά δεδομένα. Ο άνθρωπος ευτυχώς είναι και θα είναι για πολύ καιρό ακόμα ζωντανός. Το ότι περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του, μεγάλη και δύσκολη, την οποία δεν έχει κρύψει ούτε ο ίδιος, ούτε οι δικοί του, τους τιμάει. Θα μπορούσαν να το είχαν κρύψει και να πετάνε μηνύσεις δεξιά κι αριστερά σε όλους όσους λένε ότι είναι άρρωστος».

Και προσέθεσε ότι: «Από εκεί και πέρα, θεωρώ όχι απαράδεκτο, αλλά χυδαίο το να υπάρχουν δημοσιεύματα. Θα τρελαθούμε σε αυτή τη χώρα. Δεν βλέπω ανακοινώσεις για τα κατάπτυστα δημοσιεύματα που λένε ότι μετράει μέρες, είναι νεκρός… Δεν μιλάω για τον Βασίλη, αλλά γενικότερα για όποιον άνθρωπο μπορεί να είναι άρρωστος. Για αυτά, δεν πρέπει να βγουν ανακοινώσεις; Για αυτά δεν πρέπει να πέσουν κεφάλια; Απλώς αν τα site είναι περιθωριακά και τις εφημερίδες τις διαβάζουν πέντε νοματαίοι, δεν ασχολείται και κανένας. Αλλά από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε όμως, να τελειώσουμε με όλα αυτά».

Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Θάνος Βάγιος, εξήγησε: «Αυτά ακριβώς είναι τα δημοσιεύματα που κάνουν την οικογένεια και τον ίδιο τον Βασίλη Καρρά δυστυχώς ακόμη χειρότερα. Να πούμε ότι ο Βασίλης Καρράς και έχουμε πάρει την άδεια της οικογένειας, νοσηλεύτηκε κάποιες μέρες στο νοσοκομείο. Μίλησα λίγο νωρίτερα με ένα από τα πιο στενά συγγενικά του πρόσωπα, το οποίο φυσικά και δεν μας απέκρυψε ότι πράγματι τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύεται. Αυτό που αποκαλύπτουμε είναι ότι σήμερα ο Βασίλης Καρράς παίρνει εξιτήριο γιατί τα πράγματα δείχνουν πως είναι καλύτερα. Συνεχίζει, εννοείται τον αγώνα του, συνεχίζει τη μάχη.

Δεν έχει τελειώσει κάτι, το γνωρίζει ότι παλεύει. Αλλά το γεγονός ότι τα τελευταία αποτελέσματα είναι καλά, είναι σίγουρα μία νότα αισιοδοξίας. Αυτό που μου μεταφέρουν απλώς από την οικογένεια είναι μία απογοήτευση που φτάνει στα όρια του εκνευρισμού, γιατί πραγματικά οι άνθρωποι παλεύουν. Δεν έχει τελειώσει η μάχη αυτή και το γεγονός ότι βλέπουν την ίδια στιγμή πηχυαίους τίτλους ότι «Στα χέρια του Θεού ο Βασίλης Καρράς» καταλαβαίνετε ότι δημιουργεί περαιτέρω αναστάτωση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ